Tädin kanssa mökillä

 Kuvat MM

Hau Kamut!

Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.
Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Murisin heti ja vetäydyin Tädin turvaan.Onneksi Täti lähti mökiltä takaisin kaupunkiin. Minä nimittäin olen niin väsynyt, että en jaksa reagoida mihinkään asiaan. Toivottavasti Täti ei yritä vielä minua iltalenkille. En nimittäin ihan oikeasti jaksa.


Terveisin

Karo
mökkikoira

Kommentit

 1. Keväältä näyttää jo. Tervetuloa valo ja aurinkoiset päivät 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätikin totesi juuri noin. Minä olin tuon reissun jälkeen niin väsynyt, että kieltäydyin lähtemästä iltalenkille ja aamullakin varoin, että en vain joudu auton lähelle. Täti kyllä sanoi, että kesällä joudun autoon halusin tai en. Koiraa ei kuulemma saa jättää yksin kotiin viikoksi.

   Terveisin
   Karo
   mökkikoira

   Poista
 2. Onhan siinä pienellä koiralla ihmettelemistä, kun on paljon uusia hajuja. No huh hu, onneksi täti tajus, ett puuluukku ei oo hyvä idea, jos on tulet uunissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano. Täti sanoi itsekin, että taitaisi luukku palaa.

   Minä en ollut koskaan aikaisemmin nähnyt tulta. Kun kävin ensimmäisen kerran mökillä, siitä reissusta en muista paljon. Eikä silloin tehty tulta.

   Terveisin

   Karo
   mökkikoira

   Poista

Lähetä kommentti