Kovaa työtä

 Kuvat MM

Hau, hau!

Kova työ on näiden otusten raatelemisessa. Tämäkin jänis on ollut hengissä jo kohta pari kuukautta. No enää se ei ääntele, mutta en ole ihan vielä saanut jakaa irti. 

Sentään sain vähän suurennettua yhden ruokalelun aukkoa, että sieltä putoilee pikkuisen helpommin  ruokaa. Se oli  nimittäin aika hankala kapistus. Jouduin nimittäin oikein kaivelemaan sitä ruokaa sen lelun uumenista. Eikä se nyt oikein sovi. Pitäähän sen nyt vähän helpomin tulla ulos.

Sitten olen merkkaillut vähän mattoja taas, kun täti on saanut ne pestyä ja uudelleen lattiaan. Välillä teen ulos kaikki tarpeeni, mutta välillä on vaan niin mukava täräyttää kaikki tuonne matolle tai partsille.

Ja sitäpaitsi eilen kuulin sellaisen tarinan, että yksi koirakamu oli käynyt vähän kuumana kun sen oman isäntäväen sängyssä oli ollut nukkumassa isäntäväen vieraat. Tämä koirakamu oli ollut sitä mieltä, että ei siellä saa nukkua kukaan muu kuin sen ihan omat isännät ja niin se oli sitten käynyt tekemässä pissat ja pökäleet yöllä niiden vieraiden päälle. Siitäs saivat, kun menivät väärään paikkaan.

No muutenhan tässä on taas aika kiva viikko takana.

Terveisin 

Karo
koirapoika
Kommentit