HIENO poika lenkillä

Kuvat MM
 
Moi kaikki!

Minä olen hyvin, hyvin väsynyt juuri nyt. Kävimme tänään ensimmäisellä lenkillä ulkona ja siellä oli jotakin tosi kylmää ja valkoista. Vähän tassujani nipisteli. Junnua se ei tuntunut yhtään pelottavan, joten ajattelin, että se ei varmastikaan ole yhtään vaarallista. 

Ne kaikki hajut, joita siellä ulkona oli, olivat aivan uskomattomia! Ette oikeasti osaa ikinä arvata kuinka paljon erilaisia ja outoja hajuja siellä oli. Olin niin innossani, että en oikein meninannut osata sanoa mitään. Täti kuitenkin sanoi, että nyt mennään HIENO poika. Minä otin heti oikein hyvän ryhdin ja kävelin tädin vieressä. Sitten tuli vastaan sellainen jokun ihmisen jalanjälki, johon minä putosin, enkä minä meinannut päästä kiipeämään sieltä pohjalta pois. Se otti voimille.

Nyt olen vain nukkunut. En tiedä, jaksanko lähteä enää uudelleen ulos tänään, vaikka täti sanoi, että sitten yhdeksältä mennään uudelleen. Miksi ihmeessä pitää mennä niin monta kertaa ulos? Pärjäähän sitä nyt vähemmälläkin, vai mitä?

Rappusia minun ei sentään tarvinnut kävellä. Junnu ja täti kantoivat minut alas ja takaisin ylös.

Terveisin

Karo
pentukoira

P.S.1.  Minä olisin halunnut yöllä nukkumaan tädin viereen, mutta täti ei huolinut. Se sanoi vaan, että koiran paikka on korissa tai matolla lattialla. Yritin hypätä ainakin neljä kertaa tädin sänkyyn, mutta täti komensi joka kerta pois ja paikka. Onkohan tämä ollenkaan laillista? Eikö pentukoiran pitäisi saada nukkua ihan siellä, missä se itse haluaa?

P.S.2.  Olin tänään eka kertaa yksin kotona. Olin tehnyt siististi pissat ja kakat sanomalehdille ja syönyt naksuja sekä nukkunut. Sain kehuja siitä. 

P.S.3.  Tulin tätiä vauhdilla vastaan, mutta täti vain seisoi ja sanoi, että istu. Tädin häntä ei ollenkaan heilunut eikä se juossut. Sanoi vaan uudelleen, että rauhoitu nyt ja istu. Minä sitten istuin ja ihmettelin kovasti. Täti antoi sitten minulle heti herkullista siankylkeä. Nam. Ehkä se ei ole fiksu tapa juosta täysillä vastaan. Yritän muistaa huomenna.

 Kommentit

 1. Miten sen tätin häntä niin heilumaton olikin? On se, kiva, että tädillä on taas eläin seurana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tädin häntä on vaan vähän ujo?
   Täti vaikuttaa ihan tyytyväiseltä. Sanoi, että olisi ehkä sittenkin pitänyt ottaa eläin aiemmin, kun sillä on melkein aina ollut joku eläin.

   Poista

Lähetä kommentti