Tädin koirat

Täti on sai vuoden 2012 toukokuussa päähänsä, että se perustaa eläintarhan. Se sanoi, että sillä on jo hyvä alku, kun sillä on meidät. Siis Prinsessa ja mä (ammattikissa). Se siis päätti hankkia koiran. Ja niin siinä sitten kävi. Kun meidän täti saa päähänpiston, niin se yleensä toteuttaa sen. Olen järkyttynyt. Prinsessa-kissa, joka on asunut koko elämänsä kissatalolla ei ole tainnut koskaan edes nähdä koiraa. Mutta minä olen ja tiedän, että ne ovat HANKALIA. 

Arvaukseni siitä, että tuo Prinsessa-kissa ryhtyy heti sen kamuksi, oli oikeaan osuva. Se vaihtoi sen kanssa nenäpusut. Tosin se sähisi vähän sille ja arvatkaas. Se koira luikki pakoon. Huokaus. Ja nyt ne alkavat olla kamuja, kuten epäilinkin. Mähän kirjoitin, että: "Luultavasti se päätä pahkaa ryhtyy sen kaveriksi." 

Seuraava tädin eläinhankinta on luultavasti hevonen. Niitä sillä on ollut aiemminkin. Huh. Ehkä mä siinä vaiheessa ryhdyn tallikissaksi, sillä mulla ei kovin kauhiasti innosta tuo koiran kanssa samassa luukussa asuminen.

Ronja on siis syntynyt 20.2.2011. Se ei siis ole ihan pentu enää, kun täti sen tapasi. Täti ja assarit höösäävät sen kanssa minkä ehtivät. Tänään (21.5.2012) se pääsi niiden kanssa maalle, jossa tuo koira pääsi heti tutustumaan kolmeen muuhun sakemanniin. Niillä  oli kuulemma kivaa. Olivat harrastaneet vesileikkejä ja kaikkea sen sellaista. No sitä nyt ei voi kissa oikeasti ymmärtää alkuunkaan. Outoja eläimiä.Terveisin

Otto
ammattikissa

P.S. Täti sanoi, että se koira saa kirjoittaa tänne mun blogiini, jos se haluaa. Hohhoijaa, on sillä ihmisellä otsaa.


Kokeilukoira


Xaidaxa's Elyshee. S. 22.9.2013

Elsa, kuten tätä söpöliiniä tuttavallisemmin kutsutiin vietti parisen viikkoa eläintarhassa. Elsa tarvitsi hieman enemmän tilaa ja tekemistä. Se askarteli päivisin vähän liikaa, joten se päätyi takaisin omistajalleen koejakson jälkeen.

Karo on syntynyt 24.9.2016. Se muutti Tädin eläintarhaan 26.11.2016 ja jouduttiin lopettamaan keväällä 2017 (15.5.2017). 
 
 

 
Muutin Unkarista Suomeen 2.12.2023 L’Milmo de Luxe Astronaut from Universe litter tuttavallisemmin Asti. Olen rodultani lagotto romagnolo. Mielestäni olen oikein mukava poika.

Kommentit