Siirry pääsisältöön

Tädin koirat

Täti on sai vuoden 2012 toukokuussa päähänsä, että se perustaa eläintarhan. Se sanoi, että sillä on jo hyvä alku, kun sillä on meidät. Siis Prinsessa ja mä (ammattikissa). Se siis päätti hankkia koiran. Ja niin siinä sitten kävi. Kun meidän täti saa päähänpiston, niin se yleensä toteuttaa sen. Olen järkyttynyt. Prinsessa-kissa, joka on asunut koko elämänsä kissatalolla ei ole tainnut koskaan edes nähdä koiraa. Mutta minä olen ja tiedän, että ne ovat HANKALIA. 

Arvaukseni siitä, että tuo Prinsessa-kissa ryhtyy heti sen kamuksi, oli oikeaan osuva. Se vaihtoi sen kanssa nenäpusut. Tosin se sähisi vähän sille ja arvatkaas. Se koira luikki pakoon. Huokaus. Ja nyt ne alkavat olla kamuja, kuten epäilinkin. Mähän kirjoitin, että: "Luultavasti se päätä pahkaa ryhtyy sen kaveriksi." 

Seuraava tädin eläinhankinta on luultavasti hevonen. Niitä sillä on ollut aiemminkin. Huh. Ehkä mä siinä vaiheessa ryhdyn tallikissaksi, sillä mulla ei kovin kauhiasti innosta tuo koiran kanssa samassa luukussa asuminen.

Ronja on siis syntynyt 20.2.2011. Se ei siis ole ihan pentu enää, kun täti sen tapasi. Täti ja assarit höösäävät sen kanssa minkä ehtivät. Tänään (21.5.2012) se pääsi niiden kanssa maalle, jossa tuo koira pääsi heti tutustumaan kolmeen muuhun sakemanniin. Niillä  oli kuulemma kivaa. Olivat harrastaneet vesileikkejä ja kaikkea sen sellaista. No sitä nyt ei voi kissa oikeasti ymmärtää alkuunkaan. Outoja eläimiä.Terveisin

Otto
ammattikissa

P.S. Täti sanoi, että se koira saa kirjoittaa tänne mun blogiini, jos se haluaa. Hohhoijaa, on sillä ihmisellä otsaa.


Kokeilukoira

Xaidaxa's Elyshee. S. 22.9.2013

Elsa, kuten tätä söpöliiniä tuttavallisemmin kutsutiin vietti parisen viikkoa eläintarhassa. Elsa tarvitsi hieman enemmän tilaa ja tekemistä. Se askarteli päivisin vähän liikaa, joten se päätyi takaisin omistajalleen koejakson jälkeen.

Karo Kantaisä on syntynyt 24.9.2016. Se muutti Tädin eläintarhaan 26.11.2016 ja jouduttiin lopettamaan keväällä 2017 (15.5.2017).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…