Siirry pääsisältöön

Tädin koirat

Täti on sai vuoden 2012 toukokuussa päähänsä, että se perustaa eläintarhan. Se sanoi, että sillä on jo hyvä alku, kun sillä on meidät. Siis Prinsessa ja mä (ammattikissa). Se siis päätti hankkia koiran. Ja niin siinä sitten kävi. Kun meidän täti saa päähänpiston, niin se yleensä toteuttaa sen. Olen järkyttynyt. Prinsessa-kissa, joka on asunut koko elämänsä kissatalolla ei ole tainnut koskaan edes nähdä koiraa. Mutta minä olen ja tiedän, että ne ovat HANKALIA. 

Arvaukseni siitä, että tuo Prinsessa-kissa ryhtyy heti sen kamuksi, oli oikeaan osuva. Se vaihtoi sen kanssa nenäpusut. Tosin se sähisi vähän sille ja arvatkaas. Se koira luikki pakoon. Huokaus. Ja nyt ne alkavat olla kamuja, kuten epäilinkin. Mähän kirjoitin, että: "Luultavasti se päätä pahkaa ryhtyy sen kaveriksi." 

Seuraava tädin eläinhankinta on luultavasti hevonen. Niitä sillä on ollut aiemminkin. Huh. Ehkä mä siinä vaiheessa ryhdyn tallikissaksi, sillä mulla ei kovin kauhiasti innosta tuo koiran kanssa samassa luukussa asuminen.

Ronja on siis syntynyt 20.2.2011. Se ei siis ole ihan pentu enää, kun täti sen tapasi. Täti ja assarit höösäävät sen kanssa minkä ehtivät. Tänään (21.5.2012) se pääsi niiden kanssa maalle, jossa tuo koira pääsi heti tutustumaan kolmeen muuhun sakemanniin. Niillä  oli kuulemma kivaa. Olivat harrastaneet vesileikkejä ja kaikkea sen sellaista. No sitä nyt ei voi kissa oikeasti ymmärtää alkuunkaan. Outoja eläimiä.Terveisin

Otto
ammattikissa

P.S. Täti sanoi, että se koira saa kirjoittaa tänne mun blogiini, jos se haluaa. Hohhoijaa, on sillä ihmisellä otsaa.


Kokeilukoira

Xaidaxa's Elyshee. S. 22.9.2013

Elsa, kuten tätä söpöliiniä tuttavallisemmin kutsutiin vietti parisen viikkoa eläintarhassa. Elsa tarvitsi hieman enemmän tilaa ja tekemistä. Se askarteli päivisin vähän liikaa, joten se päätyi takaisin omistajalleen koejakson jälkeen.

Karo Kantaisä on syntynyt 24.9.2016. Se muutti Tädin eläintarhaan 26.11.2016 ja jouduttiin lopettamaan keväällä 2017 (15.5.2017).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…