Kassikissa Stravinski


Kuvat MM

Mau Kamut,

koska ystäväni (niin oletan) kuningatarkissa Ella saa jokailtaiset ja nykyään myös joka-aamuiset vatsarapsutukset, niin minäkin haluan osani huomiosta. Minä haluan istua aamulla kassissa ja katsoa, kun täti tekee itselleen aamupalaa ja eväitä töihin. Välillä piiloudun kassinpohjalle nukkumaan ja kääntymään. (Sieltä on kätevä katsella taaksepäin. Etenkin silloin kun täti on selin ikkunaan.)

Tänään täti sitten halusi ottaa kuvan. En vaan oikein pysynyt paikoillaan, kun oli niin kovasti kiinnostava tuo puhelin. Olen ajatellut hankkia sellaisen itselleni. Täti kyllä jo sanoi, että sillä ei ole varaa maksaa kissojenkin puhelinkuluja. 

No yhtä kaikki, mutta minä ajattelin, että kun Täti nyt aamuisin kantelee minua kassissa, niin kai se voisi kannella iltaisinkin. Siellä  mökillä tämä voisi olla oikeastaan oikein kätevää, sillä olen kuullut, että siellä voi olla käärmeitä. Tätiä vähän siksi arveluttaa ottaa meitä sinne mukaan. Meidän kesätalommekin on vielä vähän vaiheessa. Täti sanoi, että sen paikkaa ei ole vielä päätetty. No jonnekinhan se on laitettava ja pikaisesti. Ehkä Täti sijoittaa sen uuden terassin lähettyville.

Täti 
&


Kuningatarkissa Ella & Kissa Stravinski
Tädin eläintahra




 


Kommentit

  1. Mitä! Saatko sä oikein kyyditystä! Me korkeintaan pakataan itsemme hiekankantajan reppuun. /Peppi ja Ninni

    Hieno harrastus! Ja joo, kissojen nettityöskentely on vakuuttavaa ja vakuuttavan kallista. Ilmankos nämä oli kerran avanneet näytölle uuden ikkunan ja siinä oli kokopäiväpaikka lemmikkitarvikkeeseen. Noin pienenä vihjeenä.

    Ninni unohti täsmentää pakkaamisharrastuksestaan, että kerran se nakerteli passinkulmaa varmistaakseen, että palveluskunta pysyy ruodussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Mau!
      Kannattaa oikeasti olla ovela. Se kannattaa eikä palveluskunta tajua tulleensa huijatuksi. Sanovat vaan, että oi, oi kuinka söpöä.

      Netissä on kivaa. Kun Täti kirjoittaa, niin on kiva iskeä kynnet sen sormiin, kun ne hyppivät omituisesti. Yleensä, kun astun sen sormijutun päälle Täti nostaa lattialle. Miksiköhän?

      Poista

Lähetä kommentti