Siirry pääsisältöön

Viikon 16 positiiviset 2018


Kuvat MM

Viikon 16 positiiviset 2018

 1. Aurinkoa!
 2. Maanantaivapaa. Upea mökkipäivä. Hirsi vaihdettu! Uskomatonta, että se kävi niinkin helposti. Työ tekijäänsä neuvoo, on vanha sanonta. Näin se on. 
 3. Hintojen seuranta ja kyseleminen kannattaa. Parasta sijoitustoimintaa. Säästö 175 € tuotteen kohdalla, joka oli hakusassa. Täsmälleen sama tuote, mutta eri hinta.
 4. Paku heräsi talviunilta. Vein sen öljynvaihtoon. Samalla tarkastetaan nesteet ja letkujen kiristykset. 
 5. Uusi lelu! Kompuraa ei luultavasti ole ihan joka tädin takahuoneessa.
 6. Lämpöä.
 7. Pitkät valoisat illat. Ne ovat vaan niin parasta.
 8. Kevättä rinnassa.
 9. Onneksi on Kamu!
 10. Hyvä palaute kurssista lämmitti mieltä.
 11. Mukava keskustelu opiskelijoiden kanssa siitä, miten kurssia voisi edelleen kehittää.
 12. Luettu.
 13. Yhteistyökumppanin viesti ilahdutti.
 14. Kirjoitettu. 
 15. Ihanat kollegat entisestä elämästä! Kiitos kutsusta erinomaisen mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
 16. Lumi on sulanut ihan silmissä! Kevät.
 17. Kaupassa Junnun kanssa.
 18. Jotkut asiat energisoivat. Niihin kannattaa keskittyä. 
 19. Jos voittaisin lotossa en tekisi muuta kuin remppaisin mökkiä ja opiskelisin uusia juttuja. Ehkä jopa uuden tutkinnon. Ihan vain oppimisen riemusta.
 20. Saatu pari arviointia ns. purkkiin. Helpottaa. 
 21. Junnu käväisi elokuvissa.
 22. Kissat ovat "muuttaneet" partsille. Linnut eivät käsitä olevansa petojen silmän alla. 
 23. Ole oman elämäsi ohjastaja, se on parasta. 
 24. Lähestulkoon tentti tarkastettu...
 25. Periaatteistaan kannattaa pitää kiinni. 
 26. Siivet kasvavat vahvemmiksi ja vähitellen kantavat paremmin ja paremmin. 
 27. Mökkilauantai oli jälleen täynnä touhua ja tohinaa.
 28. Krookukset pilkistelivät mökillä.  
 29. Kiviä kannettu takan perustuksiin.
 30. Mökkisunnuntai
 31. Tulevalla viikolla, etenkin loppuviikosta, on luvassa reilusti aikaa mökillä. Maltan tuskin odottaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…