Siirry pääsisältöön

Viikon 15 positiiviset 2018

Kuva MM

Viikon 15 positiiviset 2018

 1. Visiitti hallinto-oikeuteen maanantaina oli oikein mielenkiintoinen. Toivottavasti myös opiskelijat pitivät näkemästään ja kuulemastaan. 
 2. Sain valmiiksi muutoksenhakuun liittyvän postaukseni. 
 3. Mielenkiintoinen keskustelu tuttavan kanssa.
 4. Aurinkoa!
 5. Aikataulua laadittu työnteon tueksi niin töissä kuin vapaa-aikana.
 6. Lämpöä. 
 7. On mukava haastaa itseään vähän sellaisilla vaikeammilla jutuilla.  
 8. Kissatkin nauttivat keväästä. Parvekkeelta on mukava seurata lintuja. 
 9. Kirjoitettu. 
 10. Ystävän palaute ilahdutti. 
 11. Pitäisi aina muistaa, että suunnitelma B on hyödyllinen, jos ei muuta niin se antaa jonkinlaista toivoa.
 12. Tekemällä oppii. Vaikka ja mitä. Se on tärkeää muistaa.
 13. Luettu.
 14. Saatu ensimmäisen päättyneen kurssin arvioinnit tehtyä ja palaute kirjotiettua. 
 15. Huominen tehdään tänään. Se on tärkeä asia muistaa.
 16. Junnu ja Junnun kamut söivät paketillisen jäätelöä. Hmmm... olisin kyllä snadisti halunnut itsekin. 
 17. Päätin sitten ostaa itselleni pari lahjaa. Olen sen ansainnut. 
 18. Ja sitten tulee joskus eteen jotakin sellaista, jota on toivonut ja josta on unelmoinut. Huomaa, että asiat todellakin järjestyvät. Vähän niin kuin itsestään. Yllättäen.
 19. Olen tunnetusti nopea käänteissäni....Högfors Rapid 20 hella löytyi muutaman mutkan kautta.  
 20. Ensimmäinen nokkosperhonen lenteli kevätauringossa lauantaina. 
 21. Tarkastettu mökillä talvehtineiden kasvien kunto. Hyvältä näyttää.
 22. Nähty kurki lähipellolla. Taisi olla poikamies.
 23. Suunniteltu neuletta. Inspiraatio syntyi yhdestä valokuvasta. 
 24. Sunnuntaina aivan upea mökkipäivä.
 25. Grillattu kodassa pihvit.
 26. Nautittu auringosta.
 27. Harjattu kissoja.
 28. Kasteltu istutuksia.
 29. Auto pesty. Siinä olikin melkoinen mutakerros. Positiivisesti ajatellen savinaamiohan kuorii ihoa ja siloittaa ryppyjä. Ehkä se toimii samoin autollekin.
 30. Juteltu Juniorin kanssa.
 31. Valmisteltu tuvan ja kamarin välistä hirren vaihtoa. Keksin mielestäni nerokkaan idean. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…