Pelastusoperaatio

Kuvat MM

Kuljetin chilit ja minitomaatit yöksi sisään keskiviikkona olleen raekuuron takia. Ja kun menin tuonne Biltemaan vähän ruuviostoksille, huomasin siellä minikasvihuoneen, jonka saa asennettua istutuslaatikon päälle. Siispä hankin heti sellaisen.Hintaa tällä kapistuksella oli 29,90. Aika rimpula.

Kokoamisohjeet olivat yllättävän selkeät ja kaikki osat olivat merkattu selvästi, joten ei ollut epäselvää, mikä kuului minnekin. 

Kokeilin ruuvata kasvihuoneen osat kiinnikkeisiin. Porasin pienet reijät ja ruuvasin ruuvit paikoilleen.

Ruuvasin vielä kasvihuoneen kiinni pariin lankkuun, ettei se lennä taivaan tuuliin seuraavan myrskyn aikana.
Piti vaihtaa tähän pienempi kasvulava, jotta kasvihuoneen rungon sai paikoilleen. Täytyy katsoa, miten toimin näiden kanssa. Ajattelin, että jos tuonne voisi rakentaa vähän tasoa, niin tuossa alaosassa voisi kasvattaa vaikkapa kesäkurpitsaa.
Toin kasvit sisältä kasvihuoneeseen.

On muuten mielenkiintoista nähdä selviääkö tämä kasvihuone talven yli. Toki en ajattelekaan jättää tuohon tuota muovia talveksi, mutta tämä runko. Nyt kun se on ruuvattu, niin se on vähän haastavampi purkaa. Ehkä laitan sen kuitenkin kahteen osaan, niin se mahtuu mukavasti varastoon. Kyllä sitä pari ruuvia ruuvailee edestakaisin. Tai jos peitän rungon pressulla. No aika näyttää, miten toimin. Kommentit