Tekniikkaa, lisää tekniikkaa

Kuvat MM
 
Ostin menneenä syksynä itselleni ammattikäyttöön tarkoitetun soodapuhaltimen. Halvalla kun sain, niin eihän sitä voinut jättää ostamatta. Laite on ollut pakkauslaatikossa ja olen miettinyt, uskallanko ryhtyä kasaamaan sitä yksin. Ohje oli aika kehno. Siinä oli vain kuva ja osien numerot ja lista niiden nimistä. Epäröin ryhtyä hommaan yksin ja onneksi sain apua laitteen kasaamiseen. En olisi yksin tästä urakasta selvinnyt. Tosin jouduin kuuntelemaan miehistä kommentointia ihan korkojen kera, kuinka tätien aivot eivät ole tarkoitettu teknisille laitteille. No olen varma, jos minun olisi pitänyt siitä yksin selvitä, olisin selvinnyt. 

Lisäapu on tarpeen myös jatkossa, sillä en ole koskaan aiemmin hiekkapuhaltanut tai soodapuhaltanut. Käyttöopastauksen lisäksi tarvitsen kompressorin. Yksi tuttu yrittäjä on luvannut neuvoa näissä pulmissa. Opettelen asiat mieluummin kunnolla, kun aiheutan vaaraa itselleni tai muille hutiloimalla perusasioissa.

Harjoittelen puhaltamista sitten ensin leikkimökkiin. Siitä muuten tulee koirapojalle talo, kun päästään taas oikein kunnolla mökkihommiin. Koirapojalla on siellä sitten oma pieni pöytä, jolle saa hypätä ja oma pieni sänky, jossa voi nukkua.

Harjoittelun jälkeen puhallan takan puhtaaksi ja sitten sen pönttöuunin. Siitä pönttöuunista tulee sitten jälleen kiiltävä. Tuskin maltan odottaa. No nyt ensisi pitää mennä ostamaan muutama pussillinen soodaa.

Terveisin

Tekniikkatäti
Kommentit