Sisustajakoira

Kuva Assari/MM

Kamut

Olin juuri saanut uuden huoneeni sisustuksen valmiiksi kun Assari sitten työnsi avaimen lukkoon ja tuli kotiin. Mielestäni olin valinnut sisustukseni varsin hyvin ja maastouduin kivasti sisustuksen värimaailmaan. Pidätin hengitystä ja odotin. Sitten Assari tuli naulakolle. - Mitä ihmettä, sanoi Assari. Onkos Karolla uusi kämppä? Ehdin jo vähän virheellisesti ajattelemaan, että tämähän oli hyvä juttu.

Assari juorusi tietenkin heti tädille. Lähetti kuvan jossakin whats appissa. On se kuma juttu. Meikäpoika oli vaan vähän sisutanut itselleen uutta kämppää. Ei mitään sen kummallisempaa.

Otin yhden Assarin takin patjaksi. Se oli muute aika kivan lämmin. Sitten valitsin herkullisimmat kengät siihen joukkoon ja hain olkkarista kaukosäätimen. En kyllä ole ihan varma, että mitä sillä ihan tarkalleen ottaen tehdään, mutta joku tosi tärkeä kapistus se on. Nimittäin sen kun nappaa, niin sitten saa yleensä jonkun heti peräänsä tai kutsutaan luo ja annetaan jotakin kivaa herkkua.

Täti oli sanonut, että Karon kämppä pitää heti purkaa ja laittaa kengät paikoilleen ja takki ja kaukosäädin. Pyh.  Näyttää vähän siltä, että tässä talossa on kaikki kiva tosiaankin kielletty.


Terveisin

Karo
sisustajakoira

Kommentit

  1. On se kumma, että täti ei saa Assariin mitään rotia, kun heti menee kantelee! Toivottavast tädin pinna kestää. Kai nyjokainen voi vähän kalustaa ;)

    VastaaPoista
  2. No sanos muuta! Tätikin lukee kaikkia sisustuslehtiä. Se on vähän epäreilua, jos minä en saa itse valita makuupaikkani kalusteita ja yksityiskohtia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti