Vähän villi poika

 Kuvat MM

Hau Kamut!

Minusta on meinannut tulla vähän villi. Aina välillä. Täti ei ole siitä ilahtunut. Ollaankin sitten kaikki illat harjoiteltu paikallaan pysymistä, tänne-komentoa, istumista, makaamista, päivää ja hypitty vähän esteitäkin. Vedetty tietenkin lelua, se on mun suosikkini, ja siinä samalla on harjoiteltu irti-käskyä.

Osaan myös odottaa jo ruokaa niin, että jos kipossa on vaikkapa jauhelihaa en ota sitä ennen kuin täti sanoo vapaa. On se vähän vaikea odotella sitä ruokaa siinä, kun tuoksu tukkii kaikki hajureseptorit, mutta olen pystynyt odottamaan. 

Pissa ja pökäle tulevat melkein aina ulos. Pökäle ei aina halua, mutta pissa tulee melkein aina. Täti sanoo, että se on ihan hyvä.

Rajakoiran virkaa olen hoitanut ahkerasti. Se on vähän työlästä välillä, kun olisi niin mukava ylittää se tietty raja ja mennä katsomaan sinne, mitä täti oikein puuhailee.

Kävin tutustumassa pyykinpesukoneeseenkin. Siitä täti vähän suuttui. Sanoi, että voi käydä hullusti, jos siellä ryhtyy punkkaamaan. En kyllä ihan heti ymmärtänyt, mitä täti sillä tarkoitti, mutta ehkä hän tietää jotakin sellaista siitä pesukoneesta, mitä minä en tiedä. 

 Terveisin

Karo
oppilaskoiraKommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, että olet sitä mieltä. Täti ei nimittäin aina ole.

   Poista
 2. Sano tätille terveisiä, että kyl pieni koira saa olla vähän villi :)

  VastaaPoista
 3. Tämä pitää pyytää tätiä heti lukemaan. Ja Assarin ja Junnun. Nekin peesaavat vähän liikaa tätiä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti