Vadelmia, lisää vadelmia


Olispas löydetty tämä vadelmapaikka, joka löytyi eilen, viikkoa aiemmin! Tänään ja eilen yhteensä 15 litraa vattuja! Tuolta olisi tullut vaikka kuinka paljon. Nyt vaan alkaa aika olemaan vähän ohi. Toisaalta tulevana kesänä sitten on paikka, jossa voi käydä kurkistamassa.


Junnuassari oli mukana eilen, mutta hän kyllästyi oitis. Saaliina hänellä vajaa litra. Hän söi voileipiä, pomppi kivillä ja sitten hän yritti houkutella Viuhkaa pois metsästä. Oli sanonut, että kuule äiti vaan poimii eikä se lähde pois. Neidin toive toteutui kuitenkin nopeammin, mitä täti olisi toivonut: sadekuuro ja ukkonen ajoivat meidät pois metsästä.

Tänään uusi yritys. Junnu meni kaverikylään ja aikuiset metsään. Saaliina 10 kpl litran pussukkaa. No ukkoskuuro jällen työnsi meidät kotikonnuille. Hmm... kun pääsimme kaupungin puolelle, tiet olivat ihan kuivia ja aurinko helotti. Sateesta ei jälkeäkään koko päivänä. On tämä Vaasa tosiaan aika mielenkiintoinen paikka.
 


Huomenna tuonne ei taida enää kannattaa mennä... tai jos, niin se taitaa olla sitten se viimeinen kerta.Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

 1. Evääthän on ne kaikkein tärkeimät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanos muuta. Kyllä ne eväät maistuvat vähän isommallekin metsässä erittäin hyvältä.
   ;)

   Poista

Lähetä kommentti