Kesäteatteria ukkoskuurossa


Vaasassa oli eilen Taiteiden yö. Junnun kanssa aloitettiin jo iltapäivällä je menimme eilen katsomaan Heinähattua ja Vilttitossua ylioppilasteatteri Rampin  kesäteatteriin.  Ainakin meidän osalta ukkoskuuro teki tehtävänsä. Sinnittelimme kaatosateessa hetken, koska näyttelijätkin jatkoivat, mutta sitten alkoi tulla kylmä. Päätimme juosta autoon ja ajella kotiin ennen kuin Vaskiluodon silta peittyy taas veteen, kuten maanantaina kävi. Volvolla ei kuitenkaan ole vesiominaisuuksia ja luulen, että sen ruoansulatusjärjestelmään voisi tulla taas joku pieni vika, jos sitä uittaisi liian syvissä vesissä.



Kuvassa oleva setä ei kulu seurueeseemme, mutta hän keikutteli itsensä kuvaan, vaikka miten yritin vältää, joten olkoot nyt sitten siinä.

Kävimme sitten kotona vaihtamassa kuivat vaatteet ja teimme vähän ruokaa ja suunnistimme Ateljee Tornin taidenäyttelyn jälkeen kaupungille katselemaan, mitä siellä on. Aika taidepainotteinen taiteiden yömme olikin.  Vaasan Taidehallissa oli Miina Äkkijyrkän taidetta (tykkään niistä autonromuista tehdyistä lehmistä ja vasikoista!). Ulkona peltilehmä ja sisällä pronssivasikoita. Niissä on tyyliä. Jos minulla olisi paksu kukkaro ja iso talo, ostaisin sellaisen pronssivasikan itselleni.

Kierroksemme päättyi sitten Galleria Wasaborgin taidenäyttelyyn, tiloihin jossa on Vaasan kädentaitajien myymälä ja alakerrassa em. Galleria.



Torilla oli kaksi esiintymislavaa, jossa bändit viihdyttivät yleisöä. Hmm.... lähdimme junnun kanssa kotiin jo yhdeksän nurkilla. Junnu halusi vielä vähän makkaraa, joten poikkesimme vielä Ateljee Tornin pihassa ostamassa makkaran ja kuuntelemassa vähän haikeita balladeja, joita pari poikaa esittivät.

Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit