Ihan varmasti syytön!


Hau Täti!

Rakas täti, minä olen aivan varmasti syytön kaikkeen eiliseen. Siis esimerkiksi siihen, että pari kukkaa on tippunut ikkunalaudalta. Ne kukat putosivat ihan itse. Ihan totta! Menin vain siitä vähän ohi ja heiluttelin häntääni, koska minä olin oikein iloisella tuulella. Assari oli unohtanut partsin oven auki ja pääsin sinne paimentamaan kadulla liikkuvia ja enhän minä voinut jättää sellaista tilaisuutta käyttämättä. Enhän? Sinäkin aina sanot, että pitää tarttua aina tilaisuuteen. Etkös sanokin?

Ja että siis mitä,  että oikeesti WC:n roskista on tongittu? Tuo nyt ei ollenkaan pidä paikkaansa. Ne roskat lähtivät sieltä roskiksesta aivan itsestään kävelemään. Juoksivat pitkin lattiaa ja huusivat mennessään, että et saa koira meitä kiinni, vaikka kuinka yrittäisit lällälllällläääää... ja minähän sitten yritin, kun kerran vaativat todistamaan kyvykkyyttäni. Mä yritin laittaa niitä ruotuun ja takaisin sinne roskikseen sen kuin ehdin, mutta ne olivat aika taitavia ja levittäytyivät pitkin luukkua ihan oman mielensä mukaan. Sen takia niitä oli vähän siellä ja täällä.


Minä en myöskään suoranaisesti törmännyt siihen tuoliin ja kaatanut sitä, se tuoli vain sattui kävelemään eteeni. Tai se oli vähän kuin väärässä paikassa suhteessa senhetkiseen kulkureittiini. Kiireessä ei aina ehdi niin tarkasti katsomaan ihan joka suuntaan. Et sinäkään aina ehdi.

Päiväni on mielestäni sujunut oikein mallikelpoisesti ja rauhallisesti. Kaikki muu, mitä minusta yritetään kertoa on jokseenkin mustamaalaamista ja kateellisten panettelua.

Terveisin

Ronja
rakas koirasi
P.S. En pidä siitä, että olet ostanut assareille nykyaikaisia viestintävälineitä.

Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

 1. Onpa ollut hankala päivä, kun on ollut kaikenlaisia esteitä ja houkutuksia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on. Jotkut päivät ovat vähän toisia hankalampia. Ilmeisesti uraneuvonnassakaan ei suositeltaisi mulle hortonomin hommia. Vaikka täti sanoo, että mä vaan hortoilen aina. Mutta se ei taida olla ihan sama asia?

   Poista
 2. Voi Ronja, kuulostaa kovin tutulta. Tiedän miten tavarat sekoilevat ja miten vaikea koiran on pitää talossa järjestystä ihmisten poissaollessa. Vennyn ja Paminankin (miehen tyttären koiria) kotona lehdet hyppivät alas pöydiltä ja tietenkin ne sitten silppuuntuvat kun koirat yrittävät palauttaa niitä paikoilleen. Varsinkin Labradori-lehti on joutunut koville...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaatko sinä Ina kertoa, miksi jotkut tavarat ovat niin sekopäisiä, että ne eivät halua olla järjestyksessä? Esimerkiksi pallo ja mun vihreä krokotiili. Ne haluavat jatkuvasti vaihtaa paikkaa. Ja minä olen avulias ja ystävällinen luonne ja haluan miellyttää tietysti kaikkia tavaroita ja kantaa niitä oikeille paikoille. Siinä on muuten tosi kova työ. Kannattaisi tädinkin joskus käyttää aikaansa tavaroiden järjestelemiseen.   Poista

Lähetä kommentti