Puuman päiväuni ja muuta sekalaista

Hmmm... tässä on nyt sitten muutama kuva siitä, mitä täti on tehnyt. Ennen -kuvat ovat jääneet aika vähäisiksi, sillä täti ei ole syystä, että sillä oli kameran akun laturi hukassa, voinut ottaa kuvia. Tai olisi se voinut, mutta sitten olisivat jääneet yhdet oikeasti tärkeät kuvat ottamatta.
Fairy on ollut kovassa käytössä. Sitä on mennyt kolme ja puoli pulloa tapettien irroittamiseen. Paras sumutinpullo on CIF-pesuaineen suihkepullo. Siitä saa juuri sopivan, hyvinlevittyvän ja kastelevan suihkeen.

Tapetit siis irtoavat Fairy-vesiseoksella huomattavasti helpommin kuin tapetinpoistoon tarkoitetuilla ylikalliilla litkuilla. n. 1,5-2 dl Fairya ja kuumaa vettä. Annetaan hetken aikaa saippuan liueta, käännellään pulloa ja sitten suihkuttamaan. Tapetit irtoavat yleensä kertanykäisyllä ja kokonaisena vuotana, jos ei ole kärsimätön luonne.

Sitten täti on hionut erinäisiä huonekaluja. Tässä on työn alla yksi lipasto, josta tuli junnuassarin nukkekodin kivijalka. Laatikoissa on mukava säilyttää erinäisiä nukkekodin kamoja ja värikyniä yms. tärkeää junnuassarin tavaraa.


Yliassari 2 maalasi junnuassarin huoneeseen kompassin.

Välillä tietenkin on syöty herkkuja.
 Ja vähän juhlittukin.
Uudessa (tädille ja assareille uudessa) ja osin uudistetussa keittössä on ollut mukava kokata. Keittiössä uudistettiin mm. ovien kahvat, lattia ja kodinkoneet. Ikkunaverhot täti osti Hemtexistä poistokorista. Oikeasti nuo olivat alunperin pöytäliinoja. Ne olivat poistomyyntikorissa ja maksoivat vain 5 €/kpl. Täti osti ne tietenkin ja sitten se löysi samaa sarjaa olevat tabletit. 
Sopivat tädin uudelle pöydälle paremmin kuin hyvin.Entinen olkkarin matto sai siirtyä keittiön pöydän alle ja olkkariin täti hankki villamaton kierrätyskeskuksesta, koska täti harrastaa kierrätystä.

Tädin luona oli kylässä yliassari 2 ja sen <3. Yliassarin <3 joi teetä yliassari kysyi, että ottaako se mitä laatua. Se luetteli sieltä jotakin sadepäivän ilo, viisasten tee ja tiikerin päiväuni. Jaa että puuman päiväuni, sanoi yliassarin <3. Hmmm... sanoi täti...ehkä ei sentään. Sitten se sanoi sivulauseessa, että sen iässä kai potentiaaliset <3 kamut asustelevat vanhainkodin vuodeosastolla.Minä olen valvonut, että kaikki pysyy hanskassa. Tosin mun avunannostani tähän remppaan ei ole tykätty ja olen saanut kuulla pois-komennon todella, todella usein. Miksi kissalle ei kukaan koskaan sanonut, että pois? Se käveli välillä pöydän yli ruokakupilleenkin...siis hyppäsi pöydälle ja käveli sen poikki ja hyppäsi sitten alas ja meni syömään. Sille ei juuri koskaan kukaan sanonut, että mene pois. Yleensä vaan jotakin sen suuntaista, että osaatpas sinä hypätä hyvin... Elämä ei kuulkaa vaikuta yhtään reilulta.
Terveisin
Ronja
remonttikoiraKommentit

 1. Onnea uuteen kotiin! Remonttikoiran osa ei ole helppo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hau, hau, ei totisesti ole. Aina on tiellä, vaikka kuinka parhaansa yrittää häntäänsä heiluttaa ja olla iloisella mielellä.

   Täti on muistanut monta kertaa mainita sen pallokaktuksestakin, joka jäi kiinni mun häntääni muuttoa seuraavana päivänä...se sattui ja täti vaan motkotti tuhoutuneesta kaktuksesta. Kissa ei kuulemma koskaan....paitsi, että teki. Kissa pudotti kerran kaikki tädin kaktukset ikkunalaudalta alas kun se ei muuten mahtunut istumaan siihen, mutta kissalle ei sanottu mitään.

   Täti kiittää onnentoivotuksista.

   Poista

Lähetä kommentti