Täti kerää ajatuksia


Mau Kamut!

Täti kerää ajatuksia, kun se ei jaksa ajatella itse. Se sanoo aina, että on hyvä, kun on sellaisia ihmisiä, jotka jaksavat ja he sitten jakavat ajatuksiaan muillekin. Anthony De Mellon kirja Havahtuminen on ollut tädille aika tärkeä kirja. Täti sanoi, että oikeastaan se kirja pudotti tädin maanpinnalle. Hmmm... epäilen. Ehkä aika lähelle maanpintaa mutta en silti usko, että se sentään ihan maakosketusta sai. Täti yrittää jypyttää, että jopa maan pinnan alle. Silleen niin kuin  vähän pohjalle. Hahhah sanon minä. Hmmm.... tai ehkä.

Mutta täti on suuri ja painava eikä se osaa laskeutua sivistyneesti tassuilleen kuin kissa. Traineri on ihan samanlainen. Suuri ja painava ja rojahtava. Sitäpaitsi ne muistuttavat epäilyttävästi toisiaan. Molemmilla on pitkä ja kapea naama. Niin ja suuret korvat. Hmmm...ja jos oikein tarkasti kattoo, niin molempien kuono roikkuu silleen jännästi.


Opettaja sanoi naiselle, joka valitti, että rikkaudet eivät olleet tehneet häntä onnelliseksi: ”Puhut ikään kuin rikkaus ja mukavuus olisivat onnen aineksia. Tosiasiassa ystäväiseni, ollaksesi todella onnellinen tarvitset vain jotakin, mistä voit innostua. -Anthony De Mello

“Perfect love casts out fear. Where there is love there are no demands, no expectations, no dependency. I do not demand that you make me happy; my happiness does not lie in you. If you were to leave me, I will not feel sorry for myself; I enjoy your company immensely, but I do not cling.”
― Anthony de Mello, Awareness 


Kun muutamme asenteemme, emme pelkästään näe elämää eri tavalla. Elämä itse muuttuu aivan toiseksi. -Katherine Mansfield

“Don't ask the world to change....you change first.”
― Anthony de Mello, Awareness 

Hmmm. Että tällaisia ajatuksia tällä kerralla. Mitähän se täti seuraavaksi?

Terveisin

Otto
ajattelijakissa

Kommentit

  1. Kuule Otto, kyllä toi Anthony de Mello on ihan oikeassa. Minäkin uskon, että niin kauan kuin ihminen jaksaa innostua, ei ole kuolemaa, ja sitten kun ei enää innostu mistään, ei enää ole elämää.

    Herkullisen näköinen kuva, muuten. Siinä valo tulee kauniisti. Terveisiä tädille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mau Ina!

      Hmm... mikä tämä de Mello on oikein miehiään? Mua vähän epäilyttää.
      Mä en innostu muusta kuin nukkumisesta, syömisestä ja tuon Trainerin juksaamisesta. Täti sanoo, että se on ihan sopivaa kissanelämää.

      Täti kiittää. Mä en henkilökohtaisesti pidä tuollaisista ruoista.
      Ne eivät ole kissaa varten. Kanankoivet tai lihapullat sopivat meikeläisen ruokavalioon paremmin.

      Terveisin

      Otto
      ammattikissa

      Poista
  2. Täti onkin keksinyt viisasta seuraa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mau Amalia,

      Musta tuntuu, että Trainerin ja mun seurani on aivan riittävän viisasta tädille. Ei se meitäkään läheskään aina ymmärrä.


      Terveisin

      Otto
      ammattikissa

      Poista

Lähetä kommentti