Luulisi tätiä harmittavan

Mau Kamut!

Kyllä nyt luulisi tätiä harmittavan tuon Trainerin hankkiminen. Traineri nimittäin on taas kerran kunnostautunut  roskisanalyysillä ja tällä kerralla se meni niin pitkälle, että on voinut huonosti oikein kunnolla. Täti joutui siivoamaan sen jätöksiä  kolme kertaa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Traineri näyttää kuvittelevan mm. että naisten öööh.... tamponit... ovat sisäiseen käyttöön. Täti sanoi assareille, että ehkä kannattaisi viedä ainakin vessanroskat ulos aina kun menee itsekin ulos. No kyllähän se vähän aikaa toimii, mutta sitten taas alkaa unohtua kaikilta, että talossa asuu omituinen Traineri ja ollaan taas keskellä jätekasaa ja Trainerin mahavaivoja.

Ei voi muuta sanoa, että vain koira voi olla todellakin noin tyhmä. Me kissat emme kyllä tuollaista tekisi koskaan. 


Terveisin


Otto
ammattikissa
 

P.S. Junnuassarin ja tädin kävelylenkki kesti 1,5 h ja ne kävelivät vaan reilut pari kilometriä. Traineri tutki jokaisen kolon ja pensaanjuuren. Ihana auringonpaiste kehuivat.

Kommentit

  1. Että semmoiset eväät!

    Otolle rapsutuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mau Mamma N

      Sellaiset eväät sillä on. Se tonkii aina kaiken, minkä eteensä saa.

      Terveisin

      Otto
      ammattikissa

      Poista
  2. Huh! Mutta sellainen on luonnonlaki, että roskikset vetävät koiria puoleensa. Koirat ovat hyvin ekologisesti ajattelevia ja kammoavat ajatusta, että jotain syömäkelpoista jäisi käyttämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mau Ina!

      Me kissat emme tongi roskiksia. Pidämme tassumme siisteinä ja tykkäämme loikoilla auringonpaistessa.

      Terveisin

      Otto
      ammattikissa

      Poista

Lähetä kommentti