Koira kokkaa öisin

Mau Kamut!

Täti sanoi, että se ei oikeastaan yhtään tykkää, kun koira käy välillä laittamassa ruokaa yöllä. Tietenkin mä heti tästä uutisesta ilahtuneena aloin kiehnätä tädin jaloissa ja selittää sille, että niin, kyllä me kissat sentään osataan kokatakin sillä tavalla, että siitä ei ole häiriötä.

Sitten täti jatkoi, että se tykkää aivan yhtä vähän myös siitä, että koira kokkaa päivisin.

On nimittäin käynyt niin, että täti joutuu hankkimaan uusia lautasia. Personal Trainer nimittäin tapaa heittää kaikki astiat seinään, kun se on syönyt niistä. Lähinnä tädin kaikki asettilautaset ja kupinaluslautaset ovat löytäneet tiensä Stormossenin alati paisuvan jätevuoren huipulle.  Täti sanoi, että kohta, jos tätä menoa jatkuu, joudutaan tilaamaan ihan oma kuljetus viemään kaikki Trainerin rikkomat astiat sinne.

Kummallista, että täti on tuota traineria kohtaan niin pitkämielinen. Ehkä se johtuu siitä, että traineri käy sen kanssa monta kertaa päivässä kävelemässä ja ehkä ne aina siellä saavat välinsä kuntoon, kun juttelevat niitä näitä. Mitenköhän täti suhtautuisi siihen, että minä ja prinsessa rupeaisimme heittelemään kippoja seinään.

Tuo Traineri on muuten taas syönyt meidän ruoat. Sitten se ei jaksa syödä omaansa. Täti sanoi sille, että kohta se alkaa naukumaan, kun se vaan syö aina kissojen eväät. No siihen tuo vaan sanoi, että läähhhähhäää puhahahaha ja sen häntä kolahteli seinään. Voi, voi... kissojen hännänheilutuskin on paaaaljon sivistyneempää. Kuinka tuo täti voi sitä oikeasti sulattaa?


Terveisin

Otto
ammattikissa

Kommentit

  1. Kait se on sitä rakkautta :) Luulis tädin nyt ymmärtävän ostaa muovikippoja sille trainerille.
    Ilman muuta kissat on paaaaaljon sivistyneempiä.

    VastaaPoista
  2. Jestas. Metallikattilasta syömään tommoset lohmot. Itekään en tod syö epäsiististi tai häiriköivästi, niin siks mulla on astiastokin aitoa Ikeaa nykyään. Pentuna oli muovit.

    Terkuin Unna Tuutikki

    VastaaPoista
  3. Mau Amalia ja Unna Tuutikki

    Tilanne on sellainen, että tuo traineri menee ottamaan tädin ruokaa, jos tädiltä jää jotakin yöksi lautaselle. Kerran täti unohti laittaa voin jääkaappiin, niin heti se oli käynyt nappaamassa tädin lautasen ja laittanut voin poskeensa. Lautasen se oli rikkonut.
    Sitten assarilta jäi kahvia mukiin, oli se käynyt juomassa loput kahvit ja sitten heitti kupin seinään ja siinä roiskui vähän kahviakin.
    Sillä ittellään on kyllä metalliset kupit. Täti sanoi, että se pistäisi kaikenmaailman muovikipot heti poskeensa.

    Eilen kun täti tuli töistä, se oli yrittänyt avata yhtä tädin muoviin pakattua postilähetystä ja syönyt muovia siinä samalla. Illalla se oli vähän kipeä.
    Oksensi ja makasi pitkin pituuttaa. Mä jo ettin sopivia hautajaisvirsiä, mutta nyt aamulla se oli taas elämänsä kunnossa ja lähti tädin kanssa kävelylle ennen kuutta.

    Mä kävin siinä vaiheessa tilaamassa tädiltä aamupalaa Prinsessan kanssa. Saadaan syödä rauhassa, kun se on reilun puoli tuntia pois talosta.

    Terveisin

    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista
  4. SIIS. Ei pelkästään viskele astiastoi vaan syö toisten ruuatkin! Eikä kyl voi viisaaks kehua, jos ei ees syö pelkkää ruokaa, vaan muoviki maistuu. En meinaa pahal, mut kaikkee tekin joudutte Prinsessan kans kestämään.

    Terkuin Unna Tuutikki

    VastaaPoista
  5. Sanos muuta Unna Tuutikki!
    Ei oo viisasta pitaa tuollaista lemmikkia, joka ei osaa
    kayttaytya yhtaan.
    Tati teki ison virheen, kun se hankki tuollaisen.

    Terveisin

    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti