Ronja kyläkoira

Mau Kamut!

Toi meidän Traineri on ihan kyläkoira. Se oli viikon alkajaisiksi taas jossakin jonkun koiran kanssa juoksentelemassa metsässä. Tosin se koira oli poika ja kun meidän Trainerilla oli juoksu tässä vähän aikaa sitten, niin tädit joutuivat olemaan vähän valppaina siinä mitä tapahtuu, sillä se toinen täti sanoi, että se ei ole yhtään kiinnostunut  potentiaalisista elareista. 


Täti sanoi, että meidän Traineri ei vielä osaa oikein käyttäytyä. Se tuli kyllä tädin luo joka vaiheessa tarkistamaan, että täti on varmasti paikoillaan jne., mutta täti ei kyllä ollut silti oikein tyytyväinen sen touhuihin.

 Meidän Traineri oli juossut heti mettässä kuin viimeistä päivää. Täti sanoi, että sitä ihan nolotti.
 Sitten kun se näki sen ojan, niin se oli sanonut AHHHHH ja loikannut heti sinne. Se oja oli tosi mutainen! Täti sanoi että sen putsaamiseen kului enemmän aikaa kun siihen lenkkiin.
 Assari 4 oli tietenkin mukana, koska Assari 4 on aina tädin mukana.
 Täti sanoi, että oli ollut vähän haastavaa se kuvaaminen, kun meidän traineri oli ottanut niin kovaa vauhtia ja tädillä oli kuulemma väärä obiska sen kamerassa.

Traineri nautti vapaudesta täysillä. Se sanoi, että kyllä sillä tädillä sentään on vähän enemmän järkeä kuin kärpäsellä, että se tajuaa viedä koiran metsään juoksemaan. No ei se tädin järki näy suhteessa kissoihin millään tavalla.


Terveisin


Otto
amattikissa



Kommentit