Kissantappajan talossa


Mau Kamut!


Kyllä on oikeasti aika kamala asua tällaisessa talossa jossa asuu oikea kissantappaja. Ollaan tuon prinsessan kanssa oltu monta kertaa aika vihaisia tädille, kun se meni tuon trainerin tänne hankkimaan.

Meillä on nimittäin tapana käydä assari 4 kanssa kävelemässä ulkona. Assari vie meidät vuorotellen ulos joka päivä ja saamme kiivetä puuhun ja välillä tehdä kaikkea muutakin kivaa assarin kanssa. Ongelmat kuitenkin alkavat aina heti kun tullaan takaisin sisään. Jos täti ei ole paikalla ja traineri on vapaana, niin silloin meinaa aina käydä hullusti. Traineri yrittää hyökätä joka kerta päälle! Se on aika kammottavaa, sillä sen hampaisiin ei ole kiva joutua.

Täti on nimittäin kertonut, kuinka se syöksyy ojanpenkalla vipeltävien hiirten kimppuun. Naps ja rouskis ja hiiret ovat paremmissa suissa. Siinä sitä on oikeasti kestämistä, kun se sitten ittekin kertoilee niistä välipaloistaan suu vaahdossa. Mua tietenkin harmittaa, että ei ole itse niitä hiiripaisteja saanut napattua. Täti oikein erikseen mainitsi, että sen ekan hiiripaistin jälkeen se on ruvennut nuuskimaan ojanreunoja entistä tarkemmin. Sillähän on monta kertaa suurempi ja pidempi nokka kun meikeläisellä, niin hyvähän sen on tunkea sitä ojanpenkoille. Sillä on meikeläistä pidemmät jalatkin, joten se voi kävellä pitkin harppauksin ja saada samalla kertaa kiinni vaikka kokonaisen hiiriperheen.

Täti kyllä mainitsi, että on aika ällöttävää kattella sen jätöksiä, kun niissä näkyy selvästi joku hiiren turkki. Sanoin Trainerille, että hiirien ystävät r.y.:n puheenjohtaja ottaa siihen kohta yhteyttä ja vaatii sen päätä vadille, jos se vielä jatkaa niiden popsimista.

Mä sanoin sille, että sitten on turha kaataa syytä meikeläisen niskaan, vaikka kissana mä tietenkin oon ihan ekana tulilinjalla. Tästä olisikin hyvä ottaa puheeksi koirien metsästysvietti. Kissoja syytetään lintujen tappamisesta ja ties mistä, mutta miksi koirat saavat tehdä sitä eikä siihen kukaan puutu.

Terveisin

Otto
ammattikissa
Kommentit

 1. No nythän esitit visaisen kysymyksen. Mut on se varmaan aika ällöä kattoo, kun koira napsii hiirii. Ei sen puoleen ei se ollu kivaa kateltavaa kissan suussakaan.

  VastaaPoista
 2. No Mau!

  Vähintään pitäisi keskustella korien tappamista linnuista ja muista elukoista, kun aina meitä kissoja syytetään. Koirahan on vielä niin kiero, että se yrittää päästä osingolle muiden tappamiin raatoihin ja vetää sitten pisteet kotiin kilttinä perhelemmikkinä. Meidänkin sakemanni heiluttaa aina häntäänsä, kun sille joku sanoo jotakin.

  Täti sanoi, että sentään kissa sivistyneesti tappaa saaliinsa ensin, mutta tää kaveri hotkii sen vaan kerralla. Naks.

  Kyllä me kissat ollaan niin paljon sivistyneempiä.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti