Sitten kävi niin...



 että assari I leipoi karjalanpiirakoita. Ja täti paistoi  niitä ja söi samaa tahtia muiden assareiden kanssa, eikä assari I meinannut saada itse mitään.

Täti otti kuvia taas ...(tämä kuva on jo toukokuun puolelta).


Eläntarhan viimeisin tulokas  vaan nukkui...luultavasti koiranunta.

Meikäpoika onnistui hiippailemaan sen ohi herättämättä tätä tapausta... Se oli väsynyt piiiiitkän lenkin jälkeen eikä siitä ollut ollenkaan vahtikoiraksi. Eikä se meinannut jaksaa lähteä enää edes iltalenkille. Aamullakin ne lähtivät vasta kuudelta, kun ne yleensä jo tulevat silloin. Taitaa tädilläkin olla virta vähissä...vai johtuikohan se siitä, että se laittoi yhden assarin kisabussiin aamuyöllä? Ei kai.

Terveisin 

Otto 
ammattikissa

P.S. 1. Mä nukuin taas tädin vieressä ja tuo Personal Trainer oli kade. Se yritti tulla messiin, mutta täti pudotti sen lattialle. On tässä talossa sentään vielä joku järjestys.

P.S. 2. Olen pettynyt assari I kun se oli jättänyt tädille lapun, että mä olen saanut jo herkkuruokani. Aika usein olen onnistunut pummaamaan niitä kaksi.


Kommentit

  1. Nyt sun Otto pitää keksiä uus tapa pummia niitä herkkuruokia. Ne on varmaan huomanneet sen.

    t.Fiksulintu

    VastaaPoista
  2. Mau Fiksulintu!

    Hmm... tuossa on ideaa. Täti on vaan jostakin syystä aika vaikea huijata, kun se on aika epäluuloinen. Ehkä sinä voisit auttaa? Koiraan nimittäin en luota. Se pummaa heti mun naksut ja herkkuruoat, kun täti ei oo näkemässä ja Prinsessakissa ei tykkää ollenkaan muusta kuin naksuista.

    Terveisin

    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista
  3. Nyt vaan sun täytyy jotenkin päästä assarien suosioon, niin että ne ei voi vastustaa sun vetoavaa katsetta. Yritä edes ;)

    VastaaPoista
  4. Otto, auttaisiko itsemääräämisoikeuteen vetoaminen? Väittäisit kivenkovaan tädille, että sulla on oikeus syödä mitä haluat, niin paljon kuin haluat ja niin usein kun haluat. Ja ettei muilla ole oikeutta estää sitä. Tässä voi tosin vaarana olla se, että täti antaa luvan sillä ehdolla, että itse hankit ruokasi. Vaikea tilanne sulla.
    t.Fiksulintu

    VastaaPoista
  5. Mau Amalia!

    Sitä tässä on yritetty, mutta tädillä on enemmän mahdollisuuksia uhkailuun, kiristykseen ja lahjontaan. Siinä on tällainen kissa aika heikoilla.

    ja
    Mau Fiksulintu

    Tähän mä oon tässä yrittänyt viita jo monta kertaa. Tätikin nimittäin vetoaa heti siihen, että se saa päättää ja määrätä, mitä täällä tehdään. Se sanoo, että se voi sitten olla ostamattakin niitä herkkuruokia, jos ei peli muutu.
    Voisiko tädille langettaa jonkinlaista tuomiota tuosta toistuvasta uhkailusta?
    Mitä arvelet, onko se jo laitonta, siis tuo uhkailua vai voiko jopa käydä niin, että minun ruokien pummailustani voi tehdä laitonta.
    Täti puhui jo perusteettomasta etuudesta ja ansiottomasta arvonnoususta. Tosin en tiedä miten arvonnousu liittyy tähän. Mutta kieltämättä paino tuppaa nousemaan kun syö liikaa...sen sentään varovaisesti myönnän, lievää suuremman painostuksen edessä tosin, koska täti tapittaa vähän vihaisesti.

    Terveisin

    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti