Koiran uutisia

Mau kamut!

Täti testaa uutiskirjettä....kun se tarvii sitä syksyllä opetuksessa. Tietenkin se sitten antoi tuon trainerin kirjoittaa joku aika sitten ensimmäisen. Että mua kiehuttaa. Mä sentään oon kirjoitellut kohta pari vuotta tätä blogia ja täti sitten antaa tuon trainerinkin ruveta kirjoittamaan ja sitten, ihan niin kuin huomaamatta traineri alkaa saamaan kaikenlaisia etuuksia. Voi yhden kerran ja kahden kerran kas.


 Tädillä taisi vähän lipsahtaa tomusokeriin liikaa väriä....

 
Sitten toi traineri on niin olevinaan, että  se meinaa haljeta. Se käy jatkuvasti ulkona tädin ja assareiden kanssa ja sitten se kertoo kaikesta näkemästään. Eilenkin ne oliva tädin kanssa puoli yötä ulkona. Hyvänen aika, että tätikin, vanha ihminen, jaksaa sen kanssa pyöriä ulkona puoleenyöhön.





Kai se siellä limsan ja makkaran voimalla meni. Tuli varmaan huono omatunto kun söi liikaa.





 Ne olivat tädin kanssa kulkeneet rannoilla ristiin rastiin. Täti oli istunut välillä penkilläkin.






 Kesti toooosi kauan, ennen kuin ne tulivat takaisin. Sitten kun ne viimein tulivat, traineri oli niin olevinaan ja voi että se läähätti. Täti sanoi, että se oli ollut aika hyvä. Ei oltu haukuttu kuin pari vastaantulijaa kuudesta tai jotakin sellaista, mutta sitten jo kuluvana aamuna oli haukuttukin jo melkein kaikki. Ainakin ne jotka oli huomattu.

Täti sanoi, että kyllä se on paljon parantunut. Traineri itte väittää, että siltä hajoo hermot kaikkien pienten ja nappisilmäisten koirien kanssa. No mulla hajoo hermot kaikkien trainerien kanssa, jotka luulevat olevansa kauheen hienoja ja tärkeitä.


 Terveisin 


Otto
ammattikissa


 P.S. tässä tädin juhannusyön kuvia












Kommentit

  1. Kyl nyt ottaa koville tuon trainerin kanssa. Ookohan sä nyt vaan vähän kade? Aattele nyt, että se joutuu kulkee tuollai kuonokoppa kaiken aikaa kuonon ympärillä. Sä voit vaan loikoa tädin sängyssä ja olla olevinas ;) Komeita kuvia täti on ottanut. Mukavaa juhannuksen jälkeistä elämää teille kaikille.

    VastaaPoista
  2. Kade ja kade...
    kuule Amalia kyllä suakin ottais päähän, jos sä olisit kissa ja
    sitten teille tulis koira, jonka kanssa kaikki hösäävät.
    Täti käy sen kanssa joka aamu lenkillä.
    Ja nyt kun tädillä on lomaa, niin se hösää sen kanssa vielä enemmän.
    Miksi se ei sais ottaa päähän.
    Mulla on sen verran pieni pää, että sinne ei kerrallaan mahdu kovin monta asiaa.

    Terveisin

    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti