Eikö kissoja saakaan tappaa?


Hau, hau vaan kaikille!


Täti on ollut minulle nyt vähän vihainen. On nimittäin päässyt käymään niin, että olen pariin kertaan ajanut tuota ammattikissaa vauhdilla lauteille. En oikein ymmärrä. Jos mies on kerran valinnut paikkansa ja päättänyt asua saunassa, niin mitä sieltä sitten yrittää pyrkiä muualle.

Ensimmäisellä kerralla täti ei ollut itse paikalla ja sai tilannekatsauksen assareilta, mitä oli sattunut ja tapahtunut. Mä tietenkin heilutin vaan häntääni, että mikäs siinä puhukaa, mitä puhutte, mutta mä en myönnä mitään, varsinkaan jos ei oo mitään kuvamateriaalia.

Eilen sitten kävi niin, että mä olin tuossa olkkarissa makoilemassa tädin jaloissa (mä makoilen aina tädin jaloissa, jos täti on kotona). Assari 4 piirteli lattialla. Mä singahdin siitä sitten äkkiä sen yli sellaisella suurehkolla loikalla   ja syöksyin ammattikissan kimppuun. Tuli siinä pari sellaista vahvistussanaakin käytettyä. Siis hau, räyh, hauh ja sen sellaista. Sitten mä vähän kolautin päätäni oveen, mutta en onneksi pyörtynyt. Juoksin sitten tädin luo iloisesti häntääni heiluttaen. -Kato täti! Eikös ollukin hyvä jahti? Täti kimmahti tuoliltaan ylös ja sanoi muutamia sanoja, joita ei saa kuulemma enää toistaa, ja samalla se avasi partsin oven ja laittoi mut partisille.

Mä olin ihan?!?! Yritin kysyä, että eikö kissoja saakaan tappaa? Mutta täti ei vastannut. Mulkoili vaan tosi vihaisesti ja sanoi, että jos tää ei lopu niin käy tooooosi huonosti. Yritin esittää katuvaa, vaikka enemmän mua harmitti, kun tädin keittiöstä tuli partsille ihana vohvelien tuoksu.


Terveisin


Ronja
personal trainer


Kommentit

 1. No jopas teillä sattuu ja tapahtuu :D ei voi muuta sanoo, kun voi kissa parka.

  VastaaPoista
 2. Hau, hau!

  Niin tätikin sanoi. Se sanoi, että nyt tapahtuu taas päivässä sen verran kuin normaalisti kuukaudessa ja että se on aivan liikaa.

  Täti on kuitenkin vienyt minua ulos. Eilen käveltiin yhteensä 10 kilmetriä ja edellisenä päivänä sellaiset 12 kilometriä. Tädille iski iltalenkillä laiskuus ja se ei sitten jaksanutkaan kävellä pidemmälle. Oo nyt sitten siinä treenavinas jotakin tätiä.

  Terveisin

  Ronja
  personal trainer

  VastaaPoista
 3. Huh mitä lenkkejä te hietätte. Tädille nostan hattua ja korkeelle, että se viittii. Sinullehan tuo ei varmaan tunnu missään.

  VastaaPoista
 4. Joo hau, hau!

  Kyllä mä meinasin kahden ekan viikon aikana kuolla täällä. Juoksin pellolla niiden mun kamujeni kanssa ja sitten vielä lenkit päälle. Olin niin rikki poikki, että en meinannut jaksaa nousta rapusia ylös tädin luukkuun.

  Joskus joudun assari 1, 2 ja 3 kanssa jopa 20 km lenkille! (Ne on kaikki olevinaan jotakin urheilijoita.) Sitten tädin pari 3 km lenkkiä, niin kyllä siinä saa kipittää. Onneksi täti antaa iltalenkillä nuuskia enemmän. Se sanookin, että se on mun nuuskun, nuuskun lenkkini


  Terveisin


  Ronja
  personal trainer

  VastaaPoista

Lähetä kommentti