Täti touhuaa omiaan

Mau kamut!

Olo on kuulkaas aika vieikeä, kun täti on koko pitkän talven touhunnut aivan omiaan. Se on suhaillut edestakaisin eri toimipisteiden välillä, välillä se on ollut reissussa pidempään ja välillä lyhyempään ja assistentit ovat parhaansa mukaan pitäneet huolta meikeläisistä.

Nyt se sitten taas havahtui, kun aurinko on alkanut paistelemaan kirkkaammin ja se hoksasi, että joka paikassa on mustia kissankarvoja. Me ollaan nykyisin taas päivät pitkät partsilla makaamassa, kun aurinko paistaa. Täti on raahannut sinne meitä varten oikein pöydänkin. Minulla on tapana ajaa tuo prinsessakissa pois siitä kohdasta, johon aurinko lämmittää paremmin.

Ai niin ja on täti ja assarit löytäneet sellaisen mukavan hevoskamun. Ne käy sen luona ja kuulkaa mä sitten tykkään tallikengistä. Hinkkaan itteni aina niihin hevoselta öö tai sä tiedät... tuoksuviin kenkiin. Ah. Tulee villi nuoruus mieleeni.

Yritän painostaa tätiä auttamaan meikeläistä vähän useammin näissä kirjoituspuuhissa.

Kivaa meillä on ollut, joten kyllä mun täytyy nyt myöntää, että oli se vaan hyvä, että täti hankki tuon prinsessakissan meille.

Terveisin

Otto
ammattikissa

Kommentit

  1. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa!! on siitä tädin sauhuumisesta sitte jotain hyötyä, kun tuo makeet tuoksut tullessaan. Kyllä se on kaksin aina kaunihimpaa.

    VastaaPoista
  2. Mau Amalia!
    Joo on. Mä alan olla ihan kiintynyt tuohon prinsessakissaan....
    Meen heti ettiin sitä, jos sitä ei näy.

    Terveisin

    Otto
    ammattiksissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti