Prinsessakissa valtaa talon

Mau Kamut!

Oon kuulkaas aika puhki. On ollut todella rankka viikko meikeläiselle. Syynä on tää tädin uus kissa. Se on sitten niin prinsessaa, niin prinsessaa, että alta pois.


Tänään olen pääasiassa vain levännyt. Sillä aika monta yötä on mennyt lapsenvahtina toimimiseen...
Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että aika lähellä ollaan jo oltu.


Mutta viikko ei todellakaan ole sujunut ilman pienempiä ja suurempia järkytyksiä.


Tädillä näyttää tulleen näin lomalla tavaksi ottaa päikkärit. Se ensin lukee ja sitten kirja tippuu sen kädestä ja kuuluu: "Krooh..." ja lopputulos on selvä. Yleensä MINÄ olen mennyt tässä vaiheessa tädin lähistölle. Ja niin olin menossa tälläkin kerralla. Ja kuinka ollakaan...


Olin tosi järkyttynyt, kun tajusin, että täti nukkuu assarin ja prinsessakissan kanssa! Lähellä oli, että en saanut sydänkohtausta...


Siinä se prinsessa nukkuu. Kattokaa! Tädin sängyllä. Voi hyvänen aika.

Ja tuossa se nukkuu tädin ja assarin välissä!
Oli siinä kissanaivoillani työtä, että tajusin, mistä on oikeasti kysymys...

Sitten se mimmi on vallannut saunan. Se makaa päivät siellä ikkunalaudalla. Ja arvatkaa vaan, että tämä pimu riehuu sitten yöllä. Olen kaksi kertaa herättänyt hädissäni tädin ja käskenyt sen katsomaan, kun tämä kaveri repii parvekkella kaikkea, mikä sen käpäliin osuu.
No joo, joo...olenhan minäkin tässä tietenkin muotoillut niitä sohvatuoleja ja sen sellaista, mutta tämä on jotakin aivan erilaista.

Kysyin jo tädiltä, että aikooko tuo oikeasti jäädä meille asumaan. Siis silleen pysyvästi. Täti vaan tuijotti mua ja kysyi, että mitä sä Otto nyt tarkoitat.

Terveisin

Otto
ammattikissa

Kommentit

 1. Oisit vaan menny tyyntn viileesti tädin ja prinsessan väliin maate. Ehkä se siitä ois ymmärtänyt, että sä oot ollu siellä ensin ;) Kyllä mä uskon vakaasti, että teillä menee vielä ihan hyvin, kunhan tulee noi säännöt selviksi. Kuka makaa ja missä :)

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  Olin niin järkyttynyt, että en ymmärtänyt sellaista vaihtoehtoa olevankaan.

  Eilen kävin katsomassa tuota prinsessakissaa, kun se nukkui tädin pyykkikorissa. Täti sanoi, että minä näytän korppikotkalta, kun istuin siinä lauteiden käsinojalla katsomassa.

  Tänään aamulla makasimme lattialla tuijottamassa toisiamme. Täti sanoi, että me olemme hitaasti lämpenevää sorttia.

  No tädin kunniaksi on sanottava, että täti osasi kuitenkin valita rauhallisen kaverin. Minä en olisi kyllä yhtään tykännyt meluisemmasta kissasta.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti