Kuningatarkissa Ella Villan kruunu


Kuvat MM

Kuningatarkissa Ella Villan kruunua on valmisteltu jo tovi. Ensiksi piti ostaa tomaattipyrettä vähän isommassa purkissa, jotta saadaan sopivan kokoinen kruunun aihio. Kun purkki oli hankittu ja sen sisältö käytetty ruoanvalmistuksessa, oli vuorossa sakaroiden leikkaaminen peltisaksilla.

Seuraava vaihe oli sitten porata kruunuun muutama reikä pohjaan, että vesi valuu ulos sekä kruunun takaosaan, jotta se voidaan kiinnittää Ella Villan kesäpesään sopivaan paikkaan. Vielä ei ole varmuutta tuleeko se nimikylttiin vai ihan muuten vain  kesäpesän harjalle. Kruunun väriksi valittiin kulta. Tottakai, sillä sehän on juurkin sopivasti kuninkaallinen väri ja sopii mainiosti Ella Villalle.


Kruunusta piti valmistaa toinen versio, josta otin pohjan kokonaan pois. Sakaroitakin tuli vähemmän. Peltisaksien käytössä harjaantuu.


Nyt sitten täytyy miettiä, kuinka nämä arvoesineet sitten koristellaan. Toki kuningatarkissa Ella Villa varmasti toivoisi jotakin kissamaista. On sitten kokonaan toinen juttu, kuinka palvelusväki osaa kuningatarkissa toiveita toteuttaa. Palaan asiaan uudelleen, kun saan kruunun valmiiksi.






Kommentit