Siirry pääsisältöön

Viikon 18 positiiviset, 2018

Kuvat VN
 Viikon 18 positiiviset, 2018

 1. Sataa ja paistaa. Siispä elätään kevättä!
 2. Ensimmäinen kaatopaikkakuorma kuskattu. 
 3. Mökillä muutama kivi siirretty.
 4. Donitsit paistettu
 5. Piirretty
 6. Ajattelin asettaa itselleni vähän kovan henkilökohtaisen tavoitteen.Saa nähdä kuinka käy. Lisää aiheesta (sopivassa määrin) vuoden kuluttua. Inspiraatio tähän tuli TV-ohjelmasta.
 7. Löysin etsimäni kirjan kirjastosta. Ihana päästä lukemaan.
 8. Saatu renkaat vaihdettua.
 9. Mato koukussa.
 10. Luettu.
 11. Opettajan pedagoginen rakkaus on sitä, että pidetään tasoa yllä.  
 12. Päivän naurut hupijutusta. Lähin kirja työpöydällä, sen sivu 34 ja 9 lause. Kuvaa kuulemma rakkauselämääni. Lauseessa puhuttiin verojen perimisestä pakkotoimin. Joten ei taida ihan hyvin mennä. Vai pitäisikö mennä perimään pakkotoimin... Hyi...
 13. Lahjoin itseäni kirjoineuleiden uusilla kuvioilla.
 14. Joskus sitä vaan antaa asioiden mennä liian kauan saman kaavan mukaan. Kukaan niitä ei muuta, jos ei itse tartu toimeen. Tänään pistin ison luudan lakaisemaan. Surullista toisaalta, mutta samalla vapauttavaa.
 15. Kirjoitettu.
 16. Yksi oppari maaliin.
 17. Sipulit istutettu.
 18. Tehty kasvutilaa kaaleille.
 19. Viety valkusipulit maalle odottamaan istutusta.
 20. Juteltu maalla naapureiden kanssa. On se niin erilaista kuin täällä kaupungissa.
 21. Jäsennelty projektia.
 22. Ruoanlaittoa.
 23. Kirjalöytö kirppikseltä. Joskus vaan niin osuu kohdalle. 
 24. Papereita järjestelty.
 25. "Tutkimuspankki" aktivoitu. 
 26. Lämpöä.
 27. Taimet kasvavat.
 28. Kutsu iltateelle piristi. Ne arjen pienet asiat.
 29. Tulevalla viikolla yksi opinnäyte jälleen maaliin.
 30. Neulekirja, jossa malleja erilaisiin kuvioihin. Mielenkiintoista. 
 31. Pieni kävelylenkki tehty.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…