Eikö Täti osaa metsästää?

Kuvat MM

Mau ja hyvää kevättä!

Täällä sitä ollaan tassut ristissä ja odotellaan, jos Täti ymmärtäisi käydä vähän metsästämässä. Tuli nimittäin tässä mieleen, että pari hiiripaistia olisi ihan mukava näin pitkän kasviskauden jälkeen.

Täti ei kovin innostunut aiheesta, kun siitä ensikerran puhelin, mutta eilen sitten vein hiirenraatoni ruokakippoon ja sanoi, että tässä olisi niin kuin sitten vähän mallia, miltä se näyttää, jos on sattunut menemään lajikuvaukset ohi biologian tunnilla.

Itselleen ja Junnulle Täti kyllä  paistoi valtavan kasan donitseja on se melkein jo ne syönytkin. Aika monta donitsia mahtuu yhteen Tätiin ja Junnuun.

Mutta palataksemme tähän hiiripaistiin, meillä herää kysymys, että eikö Täti osaa metsästää? Sehän on valtavan suuri puute, jos kissanpalvelija ei kykene saamaan tuoretta riistaa kissan ruokakippoon. Ollaan tuo Latz-kissanruoka jo niin nähty. 




Täti 
&


Kuningatarkissa Ella & Kissa Stravinski
Tädin eläintahra

 

Kommentit

  1. Kyllä se on niin, että metsästys tuskin tädiltä sujuu. Se on homma joka kissan on itsen hoidettava ja antaa tädillekin osa paistista. Varmaan täti siitä ilahtuu, etenkin, jos se on sopivasti kulkuväylällä näytillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvä tavaton Amalia! Ja nyt me vasta kuullaan tämä juttu. Olisi pitänyt meidän entisen palvelijan vähän tarkemmin selvittää tuo asia. Eihän tässä nyt mitään tule, jos joutuu itse kytikselle pensaikkoon. Tiedä vaikka tulee joku vähän isompi eläin vastaan, niin mitä sitten. Ehkä Täti kantaa meitä kassissa? Se voisi olla vähän turvallisempaa.

      Poista

Lähetä kommentti