Vegaanikissa



Kuvat MM


Mau,

Täti on täällä vähän pyöritellyt sekä päätään että silmiään, sillä se ei voi millään tajuta, että sen luona asuu nyt vegaanikissa. 
- Miten päätit ryhtyä vegaanikissaksi, Kissa Stravinski, kysyi Täti selvästi huolestuneena.
- Aluksi en ajatellutkaan ihan kokonaan ryhtyä vegaaniksi, mutta kun huomasin,  että saan huomiota näin, niin päätin ryhtyä sitten enemmänkin harjoittamaan tätä veganismia, sanoin ja nostin häntääni, samalla kurnuttaen matalasti.
- No etkö sinä ole mukamas saanut tarpeeksi huomiota?, kysyi Täti ihmeissään. 
- No mielestäni en, jatkoin ja ajattelin, että haah. Olin saanut vihdoinkin kissanpalvelija Tädin tuntemaan aivan selvästi syyllisyyttä. - Niin kun Ella, kuningatarkissa saa maata sohvalla ja se ryntää aina ensin ruokakupille. Minua ottaa se vaan niin päähän.
- Olethan sinäkin saanut kyllä ihan syödä nykyisin rauhassa eikä Kuningatarkissa ole tullut sinun kupillesi, sanoi Täti ja nyt äänessä alkoi olla jo vähän närkästymistä.
- Niin mutta en tarpeeksi, jatkoin.
- Vain niin, sanoi Täti, ja jatkoi:  Minun täytyy siis mitä ilmeisimmin laittaa kaikki syötävä kaappiin tai lukkojen taakse. Kaikki esikasvatettavat kasvit pitää muovittaa sellaisella hupulla ja kukat pitää suojata jollakin kissankestävällä esteellä.

Tuota en ollut tullutkaan ajatelleeksi. Nyt alkoi sitten vähän arveluttamaan, että saankohan enää liikkua kaikkialla ihan vapaasti niin kuin tähän saakka olen saanut. 



Täti 
&


Kuningatarkissa Ella & Vegaanikissa Stravinski
Tädin eläintahra





Kommentit

  1. Kesäkurpitsako oli namia? Me kumpikin tykätään salaatista, ja palveluskunta nurisee, kun kaivetaan puska kauppakassista ennen kuin palveluskunnan irtoturkki on naulakossa. Peppi on lisäksi minttuhullu, ja Ninni venytti kaulaansa porkkanakulhoa kohti tänään. / Peppi ja Ninni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, oli herkullista, mutta Täti tuli ottamaan tuon heti pois. Sanoi, että oli ajatellut sen broilerin kyytipojaksi sitruunalla höystettynä. Kaikenlaista sitä kuulee.
      Hyvää pääsiäistä ja toivottavasti teidän palvelusväki ymmärtää paremmin vegaanisia mieltymyksiä. Terveisin Kissa Starvinski ja Kuningatarkissa Ella.

      Poista
    2. Kiitokset ja kaikkea hyvää sinnekin! Palveluskunta on kurkunviipaleista mustasukkaisempi kuin Ninnin mielestä pitäisi, mutta salaatinlehtiä piisaa onneksi kaikille. Toivottavasti ensi kesänä teilläpäin kasvaa niin isoja kesäkurpitsoita, että riittää teillekin. Eikös kesä-KUR olisi ihan kissanruuan kuuloinen ja muille sopisi sitten se -pitsa?

      Poista
    3. Kur, tuo kuulostaa hyvältä. Toisaalta Ella varmasti söisi sen pitsankin.
      Täti on nyt ollut vähän sormi pystyssä, kun se kasvattaa bataatteaja, niin tekisi mieli maistaa. Ihan vähän edes. Kur pitsat se vie kuulemma suosista heti mökille. Valkosipulit ovat jo kellarissa. On tämä vähän haastavaa.

      Terveisin Kissa Stravinski, Vegaanikissa.

      Poista

Lähetä kommentti