Siirry pääsisältöön

Viikon 6 positiiviset

 Kuvat MM
Kuvissa Tädin eläintarhan herrasmieskissa Lupu. 
 1. Maanantaivapaa.
 2. Lipastoon ovet.
 3. Pöytäliinan reunat ommeltu.
 4. Hylly koottu.
 5. Kirjoja järjestelty.  
 6. Kävin sytyttämässä kynttilän isovanhempieni,isonsiskoni ja isäni haudalla. Samalla sytytin kynttilän kummisetäni ja -tätini haudalla. 
 7. Kisulit ovat aivan ihania.
 8. Saatu tehtyä materiaalia tunnille. 
 9. Hiottu tarjotinta.
 10. Mietinnässä muutama mukava asia. Uskon, että vastaus löytyy jostakin. 
 11. Pankkitoimintaan liittyviä juttuja. Oikeasti niin virkistävää.  
 12. Opetusmateriaalia päivitetty.
 13. Koottu uutta opetusmateriaalia kansainvälisen johtamisen kurssille. Lähestymisnäkökulmana riskit
 14. Compliance ja riskienhallinta saa minut kyllä todella syttymään. 
 15. Kissagate on mukavaa seurattavaa. Ei uskoisi, että kissa voi olla lajitoverilleen kade, mutta niin vaan taitaa olla.
 16. Opiskelijan kiitos lämmitti mieltä. Ainakin joskus tekee ilmeisesti jotakin oikein. 
 17. Juniorin kanssa kävimme ostoksilla. Olipas mukavaa kun oli kisuleille ruokaa jättipakkaus 10 €, näppylähanskoja 1 €/5paria ja kaikkea muuta pientä ja tarpeellista.
 18. Upeita tuttavuuksia!
 19. Luettu. 
 20. Lipaston uusi elämä alkoi virallisesti.
 21. Tarjotin öljytty.
 22. Teatteri. Liian paksu perhoseksi. Tykkäsin. Voisin mennä uudelleen.
 23. Hyvää ruokaa tehty ja syöty.
 24. Mikä on kissanomistajan/palvelian vastuu kissojen tekemistä tassutykkäyksistä
 25. Kirjoitettu.
 26. Mukava juttutuokio eläköityneen ystävän kanssa.
 27. Tuli sitten vaihteeksi syötyä Waldorfin salaattia. On kyllä vaan niin hyvää.
 28. Pitkä puhelu pankkitoimintaan liittyvän tuttavan kanssa. Nautinto puhua ammattiasioista!
 29. Tulevalla viikolla jälleen teatteria. Vaasan kaupunginteatteri on vaan niin paras.
 30. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, tavataan sanoa. Nyt on sitten suunniteltu. Aktiivisesti. 
 31. Aurinkoakin on nähty. Se on aina varsin positiivista. Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…