Siirry pääsisältöön

Viikon 47 positiiviset

Kuva MM


Viikon 47 positiiviset

 1. Luettu
 2. Suunniteltu taidetta.
 3. Innostuttu elämästä noin yleensä. 
 4. Kirjoitettu
 5. Hyvä keskustelu työkaverin kanssa sai taas silmät avautumaan ja mittasuhteita asioille. 
 6. Leikitty onnistuneesti(?) salapoliisia. Välillä todella mielenkiintoista.
 7. Saatu kasa kynttilöitä. Aika mahtava juttu.
 8. Entiseltä opiskelijalta kiitoksia ja kauniita sanoja. Lämmittivät! Erityisesti, että tällaista tulee vielä vuosien jälkeen.
 9. Soitettu mielenkiintoinen puhelu. 
 10. LinkedIn:ssä 1000 kontaktia rikki. Seuraajia reilusti yli 1000. Mielenkiintoista tutustua uusiin ihmisiin ja uusiin ajatuksiin. Kun verkostoitoon kuuluu  erilaisia ihmisiä muilta aloilta, saa usein sellaisia näkökulmia asioihin, joita ei itse tulisi havainneeksi.
 11. Onnistunut reissu kirppikselle! Aaltosen kengät. Siis lähes iskemättömät. Ne ovat vaan niin törkeän hyvät jalkaan.
 12. Kankaita kirppikseltä tuleviin projekteihin.
 13. Professori Juha, T. Hakala linkkasi minut artikkeliinsa LinkedIn-verostossa. Meni vähän vastaus pitkäksi, mutta mukava oli pohdiskella
 14. Netin ihmemaailmasta löytyy vastaus kaikkeen. Sarvimuottien ostoa suunnittelin ja voipi olla, että niitä ei niin usein tule tehtyä, että ko. muotteja tarvitsisi. Foliosta vääntämällä...
 15. Mielenkiintoisia kutsuja sinne ja tänne.
 16. Päitä. Enemmän päitä kollaaseihin.  
 17. Ommeltu.
 18. Aurinkolauantai. Mielenkiintoinen päivä mökillä.
 19. Siirretty! Tätä en olisi aamulla uskonut, kun mökin suuntaan lähdin. Elämä yllätti jälleen. 
 20. Sain pienen palan maalia poistettua takasta. Vielä on jäljellä jonkin verran putsattavaa, mutta kyllä se kohta siitä. 
 21. Leivottu. Tomaatti-oliivileipä maistui oikein hyvältä.
 22. Löysin kartiomuotit Prismasta!
 23. Muistin ostaa mustaa elintarvikeväriä.
 24. Maitolaiturin onnistunut siirtäminen innostaa suunnittelemaan myös leikkimökin siirtämistä.
 25. Listattu työtehtävät ja niistä opittuja asioita. Paljon jäi vielä poiskin.  
 26. Perinteinen sanomalehti Pohjalaisen järjestämä virsisunnuntai Ylistaron kirkossa. Puhujana oli Jari Sinkkonen.
 27. Jännityksellä odottelen tulevaa viikkoa ja keskiviikkoiltaa.Luvassa Ekonomien tarjoamaa koulutusta. 
 28. Verkottumista.
 29. Tutustuttu livenäkin uusiin ihmisiin. Joukossa mm. yksi eläkkeellä oleva poliisi.
 30. Olen oikein tyytyväinen kuluneeseen viikkoon. Kohti uusia haasteita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…