Siirry pääsisältöön

Viikon 46 positiiviset

Kuva MM

Viikon positiiviset
 1. Poistettu pikku pätkä maalia takasta maanantaina, kun pääsin käväisemään mökillä.
 2. Hyvää ruokaa tehty.
 3. Kävelty.
 4. Kirjoitettu.
 5. Mielenkiintoinen visiitti. 
 6. Aurinkotiistai.
 7. Pankkihommia välipalana. Niitä minä rakastan. 
 8. Valmistauduttu reissuun.
 9. Luettu.
 10. Radiohiljaisuus, kun kännykän netin käyttöraja paukkui yli. Ihan hyvä juttu.
 11. Teetetty tehtävää menestyksellä. Kivasti oivalluksia.
 12. Saatu Kamulta projektitehtävä.
 13. Löydetty mielenkiintoisia yrityksiä. Kyllä Suomessa osataan!
 14. Volvo kotiutui sairaalasta. Oli aika kallis hoito, mutta suolisto-ongelmat on hyvä hoitaa kuntoon ajoissa.
 15. Oltiin Juniorin kanssa kauppareissulla ja osuttiin ilta-aleaikaan. - 60 % mm. naudan ulkofiléetä ym., ym. 
 16. Työpaikan arpajaisissa voitin tuotepaketin. Mainoslahjoja. Piristihän päivää ja jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Saivat työkamutkin osansa.
 17. LinkedIn:ssä 1000 seuraajan raja rikki. 
 18. Junnu keittiössä! Hienosti nuijittu ja paistettu naudan ulkofilée.
 19. Ommeltu uusi ostoskassi vanhoista farkuista. Muuten huonoimmat farkut ikinä Tiger of Sweden. Hajosivat alta aikayksikön tuli reikä kankaaseen ja vetoketju meni rikki.
 20. Oltiin Kamun kanssa niin yksimielisiä siitä, että kun duunaa oman lokeronsa, niin helpottaa muitakin.
 21. Tietoa tulee-kirjoita muistiin!
 22. Kuinka harjoittelu voisi parhaimmillaan hyödyntää työnantajaa, työntekijää ja harjoittelijaa. Tästä hyvää palautetta laajasti.
 23. Kampaaja! On se niin kiva saada kutrit ojennukseen.
 24. Reissattu kera Junnun luo Assarin. Niin se elämä kulkee eteenpäin.
 25. Assari ja <3 saivat esiliinat. Kuvassa päättömät kokit.
 26. Suomen Turku. Kaunis kaupunki täynnä historiaa. 
 27. Pari mielenkiintoista kirjaa löydetty.
 28. Ruohonjuuresta löytyi lakritsijauhetta. Arvaatte varmaan, mitä teen seuraavaksi. 
 29. Kirppisvisiitti Turussa tuotti muutamia sopivia päitä (juustohöyliä ja vispilöitä) teoksiini.
 30. Keskustelunavauksia.
 31. Prosessointia. Oikeasti tärkeä miettiä mitä itse haluaa. Kannattaa kysyä itseltään elänkö hetkessä vai sitku - ja mutku-elämää vai olenko  jo ohittanut edelliset ja päässyt voiku-vaiheeseen?
 32. Pizzapäivä sunnuntaina. Leivoimme Junnun kanssa satsin, jolla pärjää vähän pidempäänkin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…