Siirry pääsisältöön

Viikon 45 positiiviset

Kuvat MM


Viikon 45 positiiviset

 1. Lämmintä.
 2. Suunnitelmia. Jännittäviä suunnitelmia.
 3. Energiaa.
 4. Ostettu lisää Jaffa-kangasta. Esiliinat valmiiksi.
 5. Singer oppaita tutkailtu. Ompelukoneen salat paljastuvat vähitellen.
 6. Ihmetelty työkaverin kanssa elämää.
 7. Esiliinat valmiina. Kyllä käsillä tekeminen on ilo!
 8. Junnun kanssa pankissa. Nyt on sitten oma tili ja pankkikortti. On se komeaa.
 9. Aurinkotiistai.
 10. Jälleen yksi opiskelija valmistumisputkessa.
 11. Olisi niin mielenkiintoinen paikka auki...
 12. Yritysvierailu.
 13. Takan slammaamisesta löytyy ohjeita.  
 14. Junnu leipoi Moilasen coctail-piirakoita. 
 15. Kirjoitettu.
 16. Aurinkokeskiviikko!
 17. Katsottu elokuva Junnun kanssa.
 18. Vierailulla ABB.llä yrittäjyyden opiskelijoiden kanssa. 
 19. Certumin Jussi Pöntinen kävi kertomassa heidän yrityksestään opiskelijoille. 
 20. Aurinkotorstai! 
 21. Hamstrattu jauhelihaa.
 22. Hyvä pöhinä harjoittelupaikkojen suhteen opiskelijoilla.
 23. Vein Volvon käymään luottohuoltajalla. Epäilin suolisto-ongelmia. Ja niitähän ne. Volvo joutui jäämään sairaalaan koko viikonlopuksi. Mahtavaa, että sitten voi taas turvallisesti ajella sinne ja tänne, kun ollaan saatu uudet osat paikoilleen.
 24. Mahtava yllätysruoka ystävän keittiössä: kampasimpukoita, tomaattivinegretteä ja paahdettua maalaisleipää.
 25. Harmi, että mukava paristkunta muutti pois naapurista. Saivat asuntonsa myytyä ja löysivät ihanan uuden kodin, joten hyvä heille.
 26. Ystävä kutsui yllätysiltapalalle. Tomaatti vinaigretteä ja kampasimpukoita.  
 27. Lauantaiaamun rauha.
 28. Lauantaina duunia vähän pöhköön aikaan, mutta mainio tekosyy kirjoitella kunnes työt kutsuvat. 
 29. Pyykkiä pesty.
 30. Haamurajoja rikottu.
 31. Vihreää valoa uusille suunnitelmille.
 32. Uusia naapureita näkyvissä. Rauhallinen taloyhtiö. Asuntoja suhteellisen harvoin myynnissä ja ne harvat vaihtavat sitten nopeasti omistajaa. 
 33. Kävelty.
 34. Kynttilöitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…