Viikon 41 positiiviset

 Kuvat MM

Viikon 41 positiiviset

  1. Maanantaivapaa.
  2. Maanantaivapaasta johtuen mökkimaanantai.
  3. Kasvukaulukset täytetty maa-aineksella. Mahtava juttu, että tämä homma meni putkeen maantaina. Voin keskittyä viilonloppuna muihin puuhiin.
  4. Kirjoitettu.
  5. Järjestelty huonetta.
  6. Lajiteltu hyväntekeväisyyteen kasa Junnun ja Assarin vanhoja vaatteita.
  7. Presidenttiparin vauvauutiset ilahduttivat. 
  8. Kävelty.
  9. Luettu.
  10. "Lööppikuningatar."  Muistaakseni Seneca on sanonut: "Ihmisiä on kahdenlaisia: niitä jotka tekevät ja niitä jotka puhuvat niistä, jotka tekevät." Kannattaa valittamisen sijaan tehdä asioita, joista haaveilee ja oikeasti tykkää. Tämä on sinkkunaisen latauspaikka.
  11. Kiitos kannustavista kommenteista!
  12. Ilmainen talousmatematiikan oppitunti 7 €*3 = 21 kulut päivää kohden; 21 €*365 päivää =7665 €/vuosi; 9 vuotta *7665 € = 68 985 €. Tärkeintä kaikessa on tuntea omat numeronsa. Paljonko tulee, paljonko on pakollisia menoja, joista pitää huolehtia, paljonko säästöön ja paljonko voi käytää johonkin mistä tykkää.
  13. Paku pomppasi katsastuksesta jarruista, mutta positiivista asiassa on se, että katsastusmies sanoi, että aivan huippukuntoinen auto ikäisekseen. Paku. Rakas pakuni. Päästömittauksessa sallittu arvo on K-arvo 2,5 ja pakullani oli vain 0,4! Nyt vaan luottohuoltajalle jarrujen säätöön ja sitten uusintaan.
  14. Ensimmäinen Ope tykkää -merkki annettu opiskelijalle torstaina. Mahtavaa, että löytyy itsensä löytäneitä yrittäjyyteen orjentoituneita aktiivisia nuoria. 
  15. Opiskelijan kiitokset lämmittivät. Erityisen hyvältä tuntui, että hän sanoi ymmärtäneensä työharjoittelussa konkreettisesti, miksi teetän sellaisia inhottavalta tuntuvia tehtäviä. Hän oli tarvinnut juuri sellaista osaamista, millaisiin tilanteisiin, hän oli tunneillani joutunut.
  16. Harjoittelu, harjoittelu, harjoittelu. Pätee kaikissa asioissa. Hirsien vaihdossa, muussa korjausrakentamisessa, matematiikassa, kielissä jne. Välillä menee pieleen ja ottaa rankasti päähän, mutta se oikeasti vain kuuluu elämään.
  17. Life is not the days that have passed, but the days one remember. -P. Pavlenko.
  18. “There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.” -Paulo Coelho
  19. Nukkumaan käydessä ajattelen: Huomenna minä lämmitän saunan, pidän itseäni hyvänä, kävelytän, uitan, pesen, kutsun itseni iltateelle, puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen kehun; Sinä pieni, urhea nainen, minä luotan sinuun." -Eeva Kilpi
  20. Tädin eläintarhassa oli  lähes 11 000 kävijää päivässä. Se on aika paljon. Tätäkin asiaa voi muistella eläkkeellä. 
  21. Olihan sitten mielenkiintoista tehdä havaintoja arjen pyörteissä.
  22. Tarjottu kahvijuustokakkua töissä syysloman kunniaksi.
  23. Entisen opiskelijan palaute lämmitti: "Kun minun pitää tarkistaa joku asia, menen blogiisi. Siellä on kaikki!" Eläköön siis materiaalin julkinen haku ja jatkuva päivittäminen. 
  24. Mukava huomata, että oli jälleen positiivinen opiskelijakommentti painettuna oman organisaation mainoksessa. 
  25. Kävimme Junnun kanssa vaate- ja ruokaostoksilla. Mukaan tarttui myös uusi suuri peili Junnun huoneeseen Jysk:istä. Hinta 35 € myyntihinnan sanottiin lapussa olevan normaalisti 117 €.  
  26. Kyllä sopivalla karkkimäärällä saa itselleen huonon olon. Junnu ja Junnun kaveri olivat pyörryksissä.
  27. Maalinpoistolauantai.
  28. Löydetty maakellari!
  29. Aurinkosunnuntai.
  30. Poistettu vähän lisää maalia takasta.
  31. Kävelty metsässä.
  32. Viety vaatteita hyväntekeväisyyteen <3.

     
     


      Kommentit