Tarttumaton pinnoite?


 Kuvat MM

Naapurini oli ostanut paistinpannusetin ostoskanavalta. Tiedättehän sen mainoksen, jossa pannuja mainostetaan ja kehutaan, kuinka pyyhkäisemällä pinta puhdistuu jne.

Pannusta oli irronnut kahva ja koska naapurini tietää, että minä kierrätän ja keksin käyttöä kaikelle mahdolliselle, hän tarjosi pannua minulle mökkikäyttöön. Toki nappasin pannuun kiinni oitis, sillä ajattelin, että saan siitä juuri sopivan yhden naisen uunipannun. Kuinkas sitten kävikään? Paistoin broilerin rintaa uunissa ja hupsista vaan, kylläpäs tarttui! Eikä todellakaan irronnut paperia pyörittämällä. Pannua sai liottaa ja hangata oikein enemmänkin.  


Kun ajattelee, että kananrinta ei ollut kärynnyt mustaksi, vaan se oli pinnaltaan kauniin ruskea, on mielestäni pannun kunto aika hmmm... ongelmallinen. 

Tämä pannu päätynee kukkapurkin aluslautaseksi tulevana kesänä. Siihen se on ihan mainio kapistus. Mahtuu suurehkon kukkapurkin alle ja on kestävä.
P.S. Tiedoksi pannun valmistajalle: teemme muutakin ruokaa keittiöissämme kuin paistamme kananmunia tai kasviksia.

Kommentit

  1. Ostima Tokmanilta 10 euron keraamisen paistinpannun eikä siihen ole tarttunut mikhän ja pyyhkäsy paperilla riittää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sano. Se näissä yleensä hassua onkin, että joku halppisversio on parempi kuin se "aito ja alkuperäinen". Tosin myönnän, että tätä broileria paistoin siis uunissa, ehkä sitä pannua ei ole tarkoitettu sellaiseen käyttöön. ;)

      Poista

Lähetä kommentti