Siirry pääsisältöön

Kun rakkaus loppuu

Kuvat MM

Voi hyvin lehdessä 7/2016 Tiina Tuppurainen otsikoi Kun rakkaus loppuu. Kolmetoista kohtaa ovat:
 1. Kipu
 2. Trauma
 3. Tunteiden erittely
 4. Suru
 5. Hemmottelu
 6. Oireet
 7. Tuki
 8. Viha
 9. Virheet
 10. Etäisyys
 11. Anteeksianto
 12. Ikävä
 13. Uusi alku

Kommentit

 1. Ei kai teidän rakkaus oo loppu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaus ei loppunut, mutta valitettavasti tuli vähän shokkina piikki.
   Menin poistattamaan kantaisän sukukalleuksia ja eläinlääkäri totesi, että
   purenta on niin paha, että koira kärsii. Alaleuka, kuten tuosta viimeisestä kuvasta näkyy, oli n. ½ cm pidempi kuin yläleuka. Kaksi liian erilaista rotua yhdessä. Toisella pitkä kuono ja toisella lyttänä.

   Oli aika kamalaa, kun vastaanotolla soi sanaan aikaan, kun piti päätöstä tehdä: "Mä päästän sut pois, mä annan sut pois, vaikka sattuu." Täytyy sanoa, että kyllä tämä täti itki ihan täysillä. Poika pääsi sitten mökin multiin, sillä se paikka oli tälle kaverille rakas.

   Poista
  2. Voihan itkun litku, kylä sua koittelee noiden eläinten kanssa :( vähän täällä tirautan sun puolesta.

   Poista
  3. Niin koittelee. En uskalla ottaa vähään aikaan kyllä mitään. Niiden kanssa on vaan niin kova suru, kun joutuu luopumaan. Tuo pentu oli aivan mainio kapistus muuten. Oppi superhelposti kaikki jutut, oli iloinen ja reipas poika. Silloin pallerona tuo ei ollut niin selvästi nähtävissä/en käsittänyt kuinka pahasti ongelma kasvaa pennun kasvaessa. Junnu oli viikon puhelakossa...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…