Siirry pääsisältöön

Kun rakkaus loppuu

Kuvat MM

Voi hyvin lehdessä 7/2016 Tiina Tuppurainen otsikoi Kun rakkaus loppuu. Kolmetoista kohtaa ovat:
 1. Kipu
 2. Trauma
 3. Tunteiden erittely
 4. Suru
 5. Hemmottelu
 6. Oireet
 7. Tuki
 8. Viha
 9. Virheet
 10. Etäisyys
 11. Anteeksianto
 12. Ikävä
 13. Uusi alku

Kommentit

 1. Ei kai teidän rakkaus oo loppu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaus ei loppunut, mutta valitettavasti tuli vähän shokkina piikki.
   Menin poistattamaan kantaisän sukukalleuksia ja eläinlääkäri totesi, että
   purenta on niin paha, että koira kärsii. Alaleuka, kuten tuosta viimeisestä kuvasta näkyy, oli n. ½ cm pidempi kuin yläleuka. Kaksi liian erilaista rotua yhdessä. Toisella pitkä kuono ja toisella lyttänä.

   Oli aika kamalaa, kun vastaanotolla soi sanaan aikaan, kun piti päätöstä tehdä: "Mä päästän sut pois, mä annan sut pois, vaikka sattuu." Täytyy sanoa, että kyllä tämä täti itki ihan täysillä. Poika pääsi sitten mökin multiin, sillä se paikka oli tälle kaverille rakas.

   Poista
  2. Voihan itkun litku, kylä sua koittelee noiden eläinten kanssa :( vähän täällä tirautan sun puolesta.

   Poista
  3. Niin koittelee. En uskalla ottaa vähään aikaan kyllä mitään. Niiden kanssa on vaan niin kova suru, kun joutuu luopumaan. Tuo pentu oli aivan mainio kapistus muuten. Oppi superhelposti kaikki jutut, oli iloinen ja reipas poika. Silloin pallerona tuo ei ollut niin selvästi nähtävissä/en käsittänyt kuinka pahasti ongelma kasvaa pennun kasvaessa. Junnu oli viikon puhelakossa...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…