Siirry pääsisältöön

Viikon 17 positiiviset

Kuvat MM

Viikon 17 positiiviset

 1. Hyvä keskustelu työhuoneessa heti maanantaina aamutuimaan ohjauksesta. 
 2. Pitkä, ihana sähköposti ystävältä, jonka kanssa pidän harvoin yhteyttä. Kiitos.
 3. Ystävän kanssa mukava reissu.
 4. Ammatillisesti tapahtui  jälleen aivan mielettömän kiva juttu.
 5. Mökillä.
 6. Ystävän syntymäpäivät. Meillä kaikilla oli niin mukavaa. Kyllä on oikeasti aika mahtavaa kokoontua mukavalla porukalla.
 7. Paku lähti käyntiin ensimmäisellä yrittämällä. Kerran käynnistin talvella.
 8. Sininen V70 myyntiin.  Vm. 1998. Ajettu alle 250 000 tkm.  Pohjassa ei ole ruostetta katsastussedän mukaan. Leimaa jäljellä 2/2018. Säännöllisesti huollettu. Assari ei tarvii. Voit lähestyä sähköpostilla otto.thekissa(@)gmail.com
 9. Saatu vähän draivia tiettyihin asioihin.
 10. Arviointiurakka alkaa olla vähitellen hallussa. Korottamiset ja muut jälkityöt teettävät duunia.
 11. On hyvä tehdä oma työ näkyväksi!
 12. Menneenä vuonna rustasin arviointikriteerit vapuksi. Muistan kun tuskailin hieman haastavien töiden kanssa... Sama juttu kuluvana vuonna. 
 13. Tappara! 
 14. Valoisat illat.
 15. Vuosien työ Perheyrittäjyys-blogin parissa alkaa näkyä konkreettisena helpotuksena päivättäisessä työssäni. Voin yhdistellä sinne keräämääni materiaalia ristiin rastiin ja aina kun asioita ehtii vähän päivittämään, niin on todella hyvä fiilis. 
 16. Jäätelökesä korkattu.
 17. Siivottu työhuoneessa hieman pöytää ja heitelty vanhoja tenttejä yms. paperia roskiin ronskilla kädellä. 
 18. Aurinkoa!
 19. Junnun toimelias vappu. 
 20. Lunta. Maisema Vapun aattona kuin jouluna.
 21. Saatu mökillä hieman kokin siivousta eteenpäin.  
 22. Suunniteltu Assarin juhliin leivontalistaa.
 23. Leikitty putkimiestä onnistuneesti.
 24. Luettu.
 25. Herkuteltu.
 26. Simaa.
 27. Saunottu.
 28. FB-lakko on pitänyt.
 29. Nukuttu pitkään viikkonloppuna.
 30. Kirjoitettu.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…