Siirry pääsisältöön

Viikon 16 positiiviset


Kuva MM
 Viikon 16 positiiviset

 1. Kirjoitettu.
 2. Ajateltu.
 3. Pyykätty.
 4. Kun katsoo tätäkin kuvaa, niin on homma edistynyt. Tosin seinä vasta hirsillä, mutta kuitenkin. 
 5. Hyvä tilaisuus yliopistolla!
 6. Suutahdin koirapojalle, kun se kävi merkkaamassa sohvan jo kolmannen kerran. Toisaalta on ilo, että on sohva, mitä voi siivota.
 7.  Joistakin viikoista on vaikea löytää positiivista. Ehkä kuitenkin aina jotakin kaikesta huolimatta.
 8. Aurinkoa!
 9. Ystävän hyvät uutiset saivat hymyn huulille.
 10. Mökillä.
 11. Mainio elokuva. Sai ihan nauraa.
 12. Herkuteltu.
 13. Ystävä paistoi pihvit.
 14. Oli ihan pakko ihmetellä tuolla twitterissä tätä suurta purjevenettä, joka oli valmistettu tuolla Luodossa. Hieno jahti. Hiilikuituinen onkivapahan imee salaman... Mitens on tämän veneen laita? Onko tämä salamamangneetti? ihan niin kuin vain tyhmänä kysymyksenä, kun en ole insinööri enkä tämän materiaalin käyttäytymistä käsitä.
 15. Tehty onnistuneesti hieman pikasiivousta.
 16. Ostettu Assarin kemuihin suklaata. Olen luvannut leipoa pikkuleipiä, kakkuja, pientä suolaista espanjalaiseen henkeen... jne. 
 17. Junnu yökyläili.
 18. Assari oppi korjaamaan fillaria. 
 19. Mukavia keskusteluja ystävien kanssa.
 20. Leskenlehtiä!
 21. Saatu kasattua vanhoja lehtiä roskiin. Olen lehtifriikki...
 22. Mökiltä edellisen omistajan kirjoja roskiin. Sinne meni muutama Päätalo, Sariola sekä sekalainen valikoima sotakirjoja. Harkitsin ensin niiden roudaamista sairaalaan tai kirjaston saa ottaa-hyllyyn. Moitin itseäni, että laiskuus voitti, mutta iloitsen siitä, että sain siivottua itselleni tarpeettoman rojun pois.
 23. Kutsu ihanaiseen iltaan. Kiitos.
 24. Järjestelty materiaalia.
 25. Kiva sessio tiedossa tulevalla viikolla.
 26. Pari elokuvaa viikonloppuna.
 27. Tähtien kanssa vähän tanssittiin.
 28. Lamppu vaihdettu.
 29. Suunniteltu hieman uusia kuvioita.
 30. FB-lakko pitää.
 31. Tasapainoiltu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…