Siirry pääsisältöön

Viikon 13 positiiviset


Kuvat MM


Viikon 13 positiiviset


 1. Aamulenkkejä.
 2. Aurinkoa.
 3. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia.
 4. Kampaaja.
 5. Oli muuten aika mahtavaa, kuinka uusi kampaaja osasi leikata hiukset näppärästi! Annoin vapaat kädet niin kuin yleensä. Hän näytti yhtä kuvaa, mitä aikoo tehdä. Ja nips, naps sakset naksuivat ja niin meikälikan hiukset olivat uudessa kuosissa.
 6. Opiskelija paiskasi opinnäytetyön I versiolla, joka oli jo saatettu alkuun.Tekemistä vielä on, mutta kyllä se siitä.
 7. Muistan selvästi, kun kinastelin Assarin kanssa siitä, jatkaako hän soittotunteja. Tarjosin mahdollisuutta vaihtaa instrumenttia. Hän soitti viulua ja ehdotin pianoa, kun sellainen kuului kodin varustukseen. Hän kieltäytyi. Nyt hän sitten kysyy, että miksi en ole pakottanut häntä soittamaan pianoa. 
 8. Koirapoika oli jälleen urakoinut yksin kotona. Harmittaa hieman, mutta toisaalta huvittaa.
 9. Päivitetty sivustoja.
 10. Lenkkeilty. 
 11. Kirjoitettu. Mukava huomata että tarina lentää.
 12. Luettu.
 13. Löytöjä.
 14. Mielenkiintoisia ideoita. Pitäisi vain löytää aikaa toteuttaa niitä.
 15. Teatteriin lähdössä oli pieniä mutkia, jotka tuottivat tulokseksi pienen muistelon
 16. Teatterissa Seela Sella! Pieni eläin. Kyllä Aasi-Ihaa saa olla juuri niin surullinen kuin on. Ihan oma itsensä.Se on hvyä muistaa.
 17. Ystävältä nippu mielenkiintoisia lehtiä. Nyt siis minulle ei koirapojalle.
 18. Törmäsin ystävään aamulla kun olimme koirapojan kanssa lenkillä. Lenkki kestikin sitten aika kauan. Oli paljon päivitettäviä asioita.
 19. Naputeltu yhtä aika mielenkiintoista suunnitelmaa. 
 20. Mökin hirsiongelma on ilmeisesti ratkennut nyt aika mukavasti. Taitaa olla sukulainenkin jolla on yritys, joka kengittää näitä hirsitaloja...
 21. Koirapoika koettelee vähän kärsivällisyyttä. Välillä kyllä naurattaakin.
 22. Mielenkiintoinen uusi idea.
 23. Mielenkiintoinen luento by Daniel Siegel. On tämä internetin ihmemaailma aika hauska paikka. 
 24. Sama setä puhuu tästä Mielitajusta Mindsight.
 25. Junnun kanssa jutustelua.
 26. Äänestys hoideltu mukavasti kauppamatkalla. Olipas helppoa!
 27. Naapuri ilahdutti koirapoikaa lohennahalla. Oi kyllä koirapojalla häntä heilui. Lohi on sen herkkua.
 28. Muutamana päivänä on tullut kevyesti lunta. Aika mukavan näköistä!
 29. Koirapoika vaati päästä partsille. Hmmm... siellä on sanomalehtiä ja se teki tarpeet sinne. Olisiko aika, kun se ymmärtää, että sisälle ei tavata pissailla ja tehdä pökäleitä?
 30. Tuntuu joskus niin mukavalta, kun ystävän sivustoilla on johonkin pähkäiltyyn tilanteeseen hyvin sopivia ajatuksia. Tässä yksi esimerkki: älä tee töitä jatkuvasti kotona.
 31. Ovi raollaan!
 32. Odottelen innolla tulevan viikon lämpöaaltoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…