Siirry pääsisältöön

Naapurissa vieras mies!

 Kuvat MM

Hau Kamut!

Tänään taas tapahtui jotakin sellaista, joka osoittaa, että meidän täti on aivan liian tiukkapipoinen ihminen. Minä innostun aina, kun kuulen, että täti laahustaa rappusissa kohti meidän luukkua. Haukahdan yleensä pari kertaa ja sitten istun odottoamaan oven taakse, että täti avaa oven ja heilutan häntääni. Sitten täti yleensä ottaa takin pois ja rapstuttaa minua ja se onkin tosi kivaa.

Tänään täti sitten tapansa mukaan avasi oven ja minä istuin reippaasti oven takana. Mutta sitten oli jotakin aivan erilaista, mitä yleensä. Naapurin ovi oli ihan auki. Wow! Naapuri. Minä kovasti tykkään niistä kaikista mukavista ihmisistä, jotka asuvat siellä meidän naapurissa. Syöksyin sisään vauhdilla, mutta sitten jähmetyin kauhusta, siellä ei ollutkaan se meidän naapuri, vaan joku aivan vieras setä. Otin isot pultit siitä. Murisin ja haukuin ihan täysillä. Täti vielä kehtasi kutsua minua pois. Naapurissa vieras mies ja ovi auki ja täti ei edes yritä pelastaa naapuria!

No minä yritin. Murisin ja haukuin lisää ja en yhtään kuunnellut tätiä. Täti syöksyi naapuriin sisälle ja sanoi anteeksi, nappasi minut syliinsä ja juoksi meidän luukkuun sisälle. Sisällä se aloitti kamalan jäkätyksen. Jotakin se mutisi kiinteistönvälittäjästä ja asuntonäytöstä ja että sellaista tilaisuutta ei pidä mennä häiritsemään. Karkoittaa kuulemma potentiaaliset uudet naapurit. 

Kiinteistönvälittäjä sanoi tädille, että hän kyllä ymmärtää  koiria, että hänellä on kotona  viisi koiraa. - Onneksi, sanoi täti minulle, onneksi se setä ymmärsi koiria! Muuten sinun olisi Koirapoika käynyt toooosi, toooosi huonosti. 

No eivät sitten tulleet kumpainenkaan ajatelleeksi, että jos minä olisin itselleni ostanut siitä sijoitusasunnon tai peräti ihan vakituisen punkan. Saisin siellä omassa luukussani maata sohvalla, sängyssä ja olla keittiössä, ihan niin kuin itse haluaisin.


Terveisin 

Karo
sijoittajakoira
 

 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…