Siirry pääsisältöön

Naapurissa vieras mies!

 Kuvat MM

Hau Kamut!

Tänään taas tapahtui jotakin sellaista, joka osoittaa, että meidän täti on aivan liian tiukkapipoinen ihminen. Minä innostun aina, kun kuulen, että täti laahustaa rappusissa kohti meidän luukkua. Haukahdan yleensä pari kertaa ja sitten istun odottoamaan oven taakse, että täti avaa oven ja heilutan häntääni. Sitten täti yleensä ottaa takin pois ja rapstuttaa minua ja se onkin tosi kivaa.

Tänään täti sitten tapansa mukaan avasi oven ja minä istuin reippaasti oven takana. Mutta sitten oli jotakin aivan erilaista, mitä yleensä. Naapurin ovi oli ihan auki. Wow! Naapuri. Minä kovasti tykkään niistä kaikista mukavista ihmisistä, jotka asuvat siellä meidän naapurissa. Syöksyin sisään vauhdilla, mutta sitten jähmetyin kauhusta, siellä ei ollutkaan se meidän naapuri, vaan joku aivan vieras setä. Otin isot pultit siitä. Murisin ja haukuin ihan täysillä. Täti vielä kehtasi kutsua minua pois. Naapurissa vieras mies ja ovi auki ja täti ei edes yritä pelastaa naapuria!

No minä yritin. Murisin ja haukuin lisää ja en yhtään kuunnellut tätiä. Täti syöksyi naapuriin sisälle ja sanoi anteeksi, nappasi minut syliinsä ja juoksi meidän luukkuun sisälle. Sisällä se aloitti kamalan jäkätyksen. Jotakin se mutisi kiinteistönvälittäjästä ja asuntonäytöstä ja että sellaista tilaisuutta ei pidä mennä häiritsemään. Karkoittaa kuulemma potentiaaliset uudet naapurit. 

Kiinteistönvälittäjä sanoi tädille, että hän kyllä ymmärtää  koiria, että hänellä on kotona  viisi koiraa. - Onneksi, sanoi täti minulle, onneksi se setä ymmärsi koiria! Muuten sinun olisi Koirapoika käynyt toooosi, toooosi huonosti. 

No eivät sitten tulleet kumpainenkaan ajatelleeksi, että jos minä olisin itselleni ostanut siitä sijoitusasunnon tai peräti ihan vakituisen punkan. Saisin siellä omassa luukussani maata sohvalla, sängyssä ja olla keittiössä, ihan niin kuin itse haluaisin.


Terveisin 

Karo
sijoittajakoira
 

 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…