Siirry pääsisältöön

Viikon 5 positiiviset


Kuvat MM

Viikon 5 positiiviset

 1. Maanantaina vapaa johtuen lauantaiopetuksesta. Rennosti jalat pöydälle ja kirja käteen.
 2. Aurinkoa! 
 3. Koirapoika hahmottaa taas entistä paremmin, miksi ulkona käydään. No välillä tulee vähän merkkailua.
 4. Luettu.
 5. Hetkessä eläminen on oikeasti tärkeä taito. Asian oivaltaminen tekee kyllä joskus vähän kipeää ja usein sen oivaltaa vasta kivun kautta. Silti kiitollisena.
 6. Koirapoika istui sylissä kun yritin vähän venytellä. Se katsoi silmiin ja kallisti hieman päätä. Kyllä siinä sydän sulaa.
 7. Uusi kurssi alkoi jälleen. Tuntiresurssit jo ennen kurssin alkua 0. Voi olla, että olen hidas tai tyhmä tai molempia. Haluan kuitenkin tehdä työni vanhanaikaisesti siten, että voin olla siitä ylpeä.
 8. Jälleen alkavat YT:t. Voisi ajatella, että surullista. Ehkä. Mutta myös mahdollisuus, voin antaa itselleni luvan hakeutua muualle. 
 9. Hankittu koirapojalle pari kiloa jauhelihaa. Se riittää sitten mukavasti kuukauden. Poika saa vähän isompia annoksia.
 10. Tuumasta toimeen. Asiat etenevät kun niihin tarttuu. 
 11. Junnun leiriviikonloppu.
 12. Assarin Kamu pörräsi jälleen Vaasaan.
 13. Mukava ilta ystävän seurassa. Kanttarellikastiketta, pihviä ja jälkiruoaksi jäätelöä. Maistui.
 14. Aamulla on jo mukava kajo!
 15. Vielä viideltä on vähän hämyistä. Kevät tulee. Ihanaa!
 16. Koirapoika tuottaa iloa jokaiseen päivään.
 17. Parannettiin maailmaa serkkulikan kanssa.
 18. Suunniteltiin mukavaa tulevaisuutta.
 19. Visiitti mökille. Kaikki kunnossa.
 20. Kokeilin käynistää mökillä pakun. Vanha rouva  lähti kerralla käyntiin. Parin kuukauden kuluttua se pääsee jälleen baanalle!
 21. Koirapoika lenkillä metsässä. Poika juoksenteli vauhdilla, mutta virtaa riitti siltä vielä kotonakin.
 22. Syöty hyvää ruokaa.
 23. Lunta länsirannikollakin.
 24. Pitkiä puheluja viikonloppuna.
 25. Käyty kaupassa hamstraamassa lihaa.
 26. Tehty jauhelihalla itsekuriharjoituksia.
 27. Assari leipoi pizzaa. Onnistui mainiosti.
 28. Tutustuttu jälleen muutamaan uuteen koiraan ja koiranulkoiluttajaan. On se jännä kuinka koiran kanssa kulkiessa saa helposti uusia "ystäviä". 
 29. Tulevalla viikolla mielenkiintoinen koulutsilta.
 30. Ilo siitä, kun saa osallistua tehtäviin, joilla on oikeasti jokin tarkoitus.
 31. Ryhmäni pistesaalis kasvoi 860. Tonnista puuttuu 140 pinnaa. Ope joutuu tästä kohta suklaaostoksille.
 32. Koirapoika pissasi Assarin Kamun takille. Vähän noloa, mutta sitten kyllä vähän nauratti. Pieni kateellinen koirapoika.
 33. Junnulla onnistunut leiriviikonloppu.
 34. Jälleen mukavia muistoja elämän reppuun.
 35. Kirjoitettu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…