Siirry pääsisältöön

Viikon 4 positiiviset


 Viikon 4 positiiviset

 1. Keskustelu piristää aina. Etenkin kun kysymyksessä on vertainen, joka ymmärtää puolesta sanasta, mistä puhuu.
 2.  Rajoja. Rajoja. Niitä täytyy opetella laittamaan. Koirapojan opissa.
 3. Mielenkiintoinen uusi ryhmä. Kun opettaa jollekin toiselle alalle, jolle yleensä, saa yleensä aina vähän erilaisia näkökulmia asioihin. 
 4. Hyvää palvelua kodinkoneliikkeestä. Kone kannattaa ehdottomasti korjata, ei ole kuulemma mikään kertakäyttökappale. No kestävänä se myytiinkin.
 5. Koirapoika nappasi Junnun broilerit, kun hän vei eväänsä olkkarin sohvalle, vaikka on sovittu, että syödään keittiössä. Koirapoika huomasi herkut ja hyppy sohvalle ja pari suurehkoa palaa hävisi sekunneissa. Ja sitten se ilme: mitä minäkö? Ei voi olla totta. Se oli todennäköisesti joku aivan toinen musta koira. Naurattaa. Mutta nämä ovat vähän pahoja hetkiä pennun kasvatuksen kannalta.
 6. FB lakko jatkuu.
 7. Sain lahjaksi jumppatarvikkeita.
 8. Muutama uusi kurssi pyörähti käyntiin. 
 9. Mielenkiintoisia kohtaamisia jälleen.
 10. Kiva kun Kamun kanssa ymmärretään toisiamme jo katseesta. 
 11. Koirakamu ulkoiluttaa mukavasti.
 12. Koirapoika sai taas lahjaksi vanhoja sanomalehtiä. Nyt on taas paaaljon uutta "lukemista" kissantuoksulla maustettuna.
 13. Twitteri -tilini kautta putkahti Laajakulmaan ohjelma kiusaamisesta otsikolla Kiusaamisessa on kysymys vallasta. Kannattaa kuunnella. Kiusaaminen on yksilöä traumatisoivaa ja kallista kansantaloudelle. 
 14. Isolla kirkolla oli taas kiva käydä Junnun kanssa.
 15. Tavattiin Junnun kanssa  pohojalaasia sukulaasia. Kivaa sekin välillä.
 16. Koirapoika matkusti mukavasti autossa. 
 17. Selvisimme lumipyrystä.
 18. Kirjoitettu.
 19. Luettu muutama hieno kirjoitus.
 20. Junnu pääsi kamunsa luo yöksi. 
 21. Katsottu elokuvaa.
 22. Rouva 93 vuotta oli leiponut ihan itse kakun. Ja oli muuten hyvää. Jäisi monelta nuoremmaltakin tekemättä.
 23. Ostettu sushi-tarvikkeet. Tavoitteena kokeilla tulevan viikon lopulla.
 24. Sarkasmi piristää arkea.
 25. Pyykätty.
 26. Onnistunut uusi pastakokeilu.
 27. Päikkärit eivät ole ollenkaan hassumpi juttu.
 28. Nautittu sinihomejuustoa ja viikunahilloa.
 29. Astianpesukone toimii.
 30. FB-lakko pitää. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…