Siirry pääsisältöön

Viikon 52 positiiviset

Viikon 52 positiiviset
 1. Joulu on taas, joulu on taas.
 2. Katsottu Assarin kanssa elokuvaa.
 3. Koiran kanssa kävelty päivittäin vähintään ½ kerralla *2. Junnu ja Assari hoitelevat vuorotellen iltapäivälenkin.
 4. Kuusi hankittiin maanantaina.
 5. Housut putoavat ilman vyötä.
 6. Junnun koululla oli joulumyyjäiset. Oli mukava tavata junnuja ja vanhempia.
 7. Koira on oppinut hyppäämään sohvalle, vaikka se ei saa siellä ollakaan, niin se on kuitenkin suurta edistystä.
 8. On ollut ilo lueskella oppimispäiväkirjoja!
 9. Kävelty joka aamu ja ilta n. ½ h.
 10. Mökillä!
 11. Kuivat yöt! (= ei jätöksiä).
 12. Siirrytty kokoa pienempiin housuihin, kun edelliset putosivat jalasta. Kiitos pienelle personal trainerille.
 13. Saatu noin 70 % arvioinneista kasaan.
 14. Huvittavia sattumuksia koiranpennun kanssa.
 15. Naapuri lähti kauppakaveriksi kantamaan ruokaostoksia. Kiva juttu!
 16. Koiranpentu oppi kävelemään rappuset alas.
 17. Aurinkopäivä!
 18. Siivottu.
 19. FB-lakko on pysynyt.
 20. Ihana jouluaatto.
 21. Hyvää ruokaa, sopivasti.
 22. Traditiot totaalisen uusiksi. Ensimmäinen joulu kun en ole hamstrannut ylimääräistä ruokaa. Leiponut viittä erilaista kakkua jne. Vain sellaista, mistä oikeasti tykätään. Kohtuudella.
 23. Koirapoika kuusenkoristelijana ei ole ehkä paras mahdollinen lopputuloksen kannalta, mutta muistoja tästä joulusta syntyy.
 24. Pelattu seurapelejä.
 25. Hyvä blogivuosi.
 26. Hyvä vuosi 2016. Uusia tuttavuuksia.
 27. Aaton jälkiruokana ollut vadelmarahka maistui kaikille.
 28. Koirapoika kävi kylässä.
 29. Pysytty kohtuudessa ruoan kanssa. 
 30. YLE teema on vaan niin hyvä.
 31. On kiva lukea ajatuksia, joissa pohditaan hyvinvointia. On mukavaa, että on ihmisiä, jotka uskaltavat ajatella ääneen. 
 32. Onnistuneita kokeiluja.
 33. Hyvä kirja on aina mukava seuralainen.
 34. Joulu jatkuu vielä huomenna. Viikko yksi alkaa ja kohti vuotta 2017.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…