Siirry pääsisältöön

Viikon 47 positiiviset

 Viikon 47 positiiviset
 1. Hienoa huomata, että kissan nostaminen pöydälle tuo  tuloksia. 
 2. Aika monta sellaista päivää, että on niin kiire, että ei meinaa ehtiä vessaan. Näistä on kuitenkin selvitty taas hengissä. 
 3. Iloinen parista pienestä jutusta, jotka putkahtivat eteen.
 4. Ystävä käväisi kylässä.
 5. Kamun veljestä tuli julkkis.
 6. Pienistä puroista tulevat isot virrat. Odotellaan.
 7. Kun rohkeasti esittää ajatuksiaan, saattaapi huomata, että ovi on raollaan jossakin.
 8. Luottamus on tärkeää. On aivan ehdotonta, että asiat tehdään sovitusti. On turha vaatia toisilta, jos ei itse ensin tee.
 9. Salkkuun lisää suosikkia. Saa nähdä kuinka sen kanssa käy noin niin kuin pitkällä tähtäimellä.
 10. Naapurin kanssa ostoskierroksella. Voita 1,48 €/paketti. No sitähän sitten piti hamstrata taas kunnolla. Joululeivonnassahan sitä kuluu sitten taas vähän reilummin.
 11. Asetettu tavoitteite ja tehty suunnitelma. Kyllä tämä tästä.
 12. Olen päättänyt mennä läpi harmaan kiven.
 13. Sen ensimmäisen askeleen ottaminen on aina vaikeinta. Se on kuitenkin otettava, jos aikoo saada aikaanjotakin.
 14. Työkaveri vinkkasi mielenkiintoisen kirjoituksen rohkeudesta
 15. Ihanat, ihanat ystävät. Jossakin vaiheessa elämä tarjoilee vähän herkkujakin. 
 16. Näin unta, että olin lapsuuteni kotipaikan kaupunginjohtaja. Minut oli teljetty kaupungintaloon ja yritin päästä sieltä pois. Se tunne, kun heräsi ja huomasi nähneensä vain pahaa unta :)
 17. Söpöläinen olisi JKL:ssä. Voisi samalla reissulla käydä moikkaamassa tuttuja...ei sitten tullut vastausta, joten hyvä onni huono onni, kuka tietää.
 18. Organisaatioanarkisti ja ylpeä siitä. 
 19. Ystävän kannustava viesti tuntui mukavalta.
 20. Assarin yo-aineet läpi. Keväälle jää pari kirjoitettavaa. Hienoa työtä.
 21. Lauantaiopetus meni hyvin. Ensiksi oli paikalla vain kolme ja kun olin ollut puoli tuntia äänessä, niin sitten ovelle koputettiin ja lähes 10 opiskelijaa ryömi sisään. 
 22. Assari reissussa ja Junnu isonsiskon luona yökylässä. Mukava välillä olla jalat pöydällä.
 23. Virkistäviä ajatuksia keskustelussa hyvän ystävän kanssa.
 24. Vein Junnun pieneksi jääneitä vaatteita keräykseen. Samaan paikkaan päätyi mökiltä löytynyt mehumaija. Itselläni oli jo sellainen kapistus, joten kiva, että joku sellainen saa sen, jolla on sille käyttöä. 
 25. Mainota broileria ja salaattia.
 26. Assarilla onnistunut reissu.
 27. Perehdyin Tukholman, Oslon ja Kööpenhaminan osaketarjontaan. Mielenkiintoista. 
 28. Elokuvailta lauantaina.
 29. Jäätelöilta. Hmm... ehkä ei olisi kannattanut, mutta hyvää oli.
 30. FB-lakko on pitänyt.
 31. Tasapainolautailtu.
 32. Mukava ilta viikolla hyvän ystävän seurassa.
 33. Kivoja uutisia kaverilta. Olivat hankkineet nelijalkaisen ystävän. 
 34. Uusia ideoita. Tuntuu mukavalta huomata, että on vielä ihan iskussa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…