Siirry pääsisältöön

HIENO poika lenkillä

Kuvat MM
 
Moi kaikki!

Minä olen hyvin, hyvin väsynyt juuri nyt. Kävimme tänään ensimmäisellä lenkillä ulkona ja siellä oli jotakin tosi kylmää ja valkoista. Vähän tassujani nipisteli. Junnua se ei tuntunut yhtään pelottavan, joten ajattelin, että se ei varmastikaan ole yhtään vaarallista. 

Ne kaikki hajut, joita siellä ulkona oli, olivat aivan uskomattomia! Ette oikeasti osaa ikinä arvata kuinka paljon erilaisia ja outoja hajuja siellä oli. Olin niin innossani, että en oikein meninannut osata sanoa mitään. Täti kuitenkin sanoi, että nyt mennään HIENO poika. Minä otin heti oikein hyvän ryhdin ja kävelin tädin vieressä. Sitten tuli vastaan sellainen jokun ihmisen jalanjälki, johon minä putosin, enkä minä meinannut päästä kiipeämään sieltä pohjalta pois. Se otti voimille.

Nyt olen vain nukkunut. En tiedä, jaksanko lähteä enää uudelleen ulos tänään, vaikka täti sanoi, että sitten yhdeksältä mennään uudelleen. Miksi ihmeessä pitää mennä niin monta kertaa ulos? Pärjäähän sitä nyt vähemmälläkin, vai mitä?

Rappusia minun ei sentään tarvinnut kävellä. Junnu ja täti kantoivat minut alas ja takaisin ylös.

Terveisin

Karo
pentukoira

P.S.1.  Minä olisin halunnut yöllä nukkumaan tädin viereen, mutta täti ei huolinut. Se sanoi vaan, että koiran paikka on korissa tai matolla lattialla. Yritin hypätä ainakin neljä kertaa tädin sänkyyn, mutta täti komensi joka kerta pois ja paikka. Onkohan tämä ollenkaan laillista? Eikö pentukoiran pitäisi saada nukkua ihan siellä, missä se itse haluaa?

P.S.2.  Olin tänään eka kertaa yksin kotona. Olin tehnyt siististi pissat ja kakat sanomalehdille ja syönyt naksuja sekä nukkunut. Sain kehuja siitä. 

P.S.3.  Tulin tätiä vauhdilla vastaan, mutta täti vain seisoi ja sanoi, että istu. Tädin häntä ei ollenkaan heilunut eikä se juossut. Sanoi vaan uudelleen, että rauhoitu nyt ja istu. Minä sitten istuin ja ihmettelin kovasti. Täti antoi sitten minulle heti herkullista siankylkeä. Nam. Ehkä se ei ole fiksu tapa juosta täysillä vastaan. Yritän muistaa huomenna.

 Kommentit

 1. Miten sen tätin häntä niin heilumaton olikin? On se, kiva, että tädillä on taas eläin seurana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tädin häntä on vaan vähän ujo?
   Täti vaikuttaa ihan tyytyväiseltä. Sanoi, että olisi ehkä sittenkin pitänyt ottaa eläin aiemmin, kun sillä on melkein aina ollut joku eläin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…