Vierashuoneen purku alkoi


Sain sitten tyhjksi tuon vierashuoneen. Onneksi oli apuvoimia, sillä en olisi pystynyt siirtelemään kaikkia niitä lastulevyhuonekaluja tuonne pakun uumeniin.  Taas siis tiedossa reissu kaatopaikalle. Tällä viikolla siellä on tullut käytyäkin vähän useammin. 


Lattian korottaminen on peittänyt tuhkaluukun, josta nuohousjämät tavataan poistaa. Tämä on vielä pientä, mitä löytyi, kun pääsin avaamaan tuhkaluukun.Lankkulattia löytyy tästäkin huoneesta lastulevyjen alta.  Se on mukava juttu.

Ja tässä päivän järkytys. Tuhkaluukkuun oli ängetty lasivillaa.  En ole koskaan nähnyt vastaavaa enkä koskaan kuullut että tällaista olisi tapahtunut. Enkä olisi uskonut, jos en olisi omin silmin nähnyt. Ihan pakko jättää nuo tuonne paikoilleen, että nuohoojakin pääsee ihastelemaan. 
 Lattiasta paljastui sitten läheltä piti -tilannekin. On kyllä ollut jo kiirus tuossa vaiheessa, kun lieskat ovat napanneet ihan kunnolla puuhun kiinni.
Naputtelin muovin tuohon välioveen. Tämän päivän osalta piti sitten lopetella purkuhommat, kun  pakuun ei mahtunut enemmän tavaraa.
Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit