Viikon 7 positiiviset


http://hoofbeatsandink.com/wp-content/uploads/2015/06/The-key-question-to-keep-asking-is-are-you-spending-your-time-on-the-right-things-Because-time-is-all-you-have.-%E2%80%93-Randy-Pausch-The-Last-Lecture.jpg

Kuljetus, kustannus, kannustus ja kokkaaminen ovat taas täyttäneet tämän viikon. Tässä tulevat taas sitten viikon positiiviset ajatukset, joita olen poiminut arjestani.

Viikon 7 positiiviset
  1. Ammatillisesti pari mielenkiintoista palaveria.
  2. Se tunne, kun huomaa opiskelijoiden ajattelevan ja oivaltavan. 
  3. Kannustan kuuntelemaan Randy Paushin luennon the Last Lecture.  
  4. Randy Paushin teesit: Always have fun; Dream big; Ask for what you want; Dare to take a risk; Look for the Best in everybody; Make time for what matters; Let kids be themselves. https://rayaprolu.wordpress.com/2010/08/09/randy-pausch-last-lecture-achieving-your-childhood-dreams/ (8.2.2016).
  5. Tutustuttu uuteen automobiiliin.
  6. Jälleen upeita lihatarjouksia. 
  7. Savustuspönttö!
  8. Assarilla jälleen yksi koeviikko takana.
  9. FB lakko on pitänyt.
  10. Olen seisoskellut tasapainolaudalla jo hieman yhdelläkin jalalla. Se on oikeasti meikälikalle saavutus.
  11. Junnu pääsee ekoihin kisoihin kuluvana keväänä. Nostalgista. Assari aloitti peliuransa juuri saman ikäisenä, samasta paikasta.
  12. Assarilla kisaviikonloppu. Taistetiin SM-mitallista Tampereella.
  13. Kävimme ostamassa seuraavalle jaksolle oppikirjat. Kiva vähän palloilla kaupungilla samalla. Ei tule lähdettyä keskustaan kun pakon edessä, kun asuu keskustassa.
  14. Assarille löytyi mukavasti kaksi paria kenkiä. 
  15. Lupasin, että katselen isompia ostoksia vain jos tulee iso rahallinen yllätys jostakin. Olen rikkomassa lupausta. Työkaveri vinkkasi mielenkiintoisesta asunnosta...
  16. CV sujuvasti. Julkaisin työkalun aihepiiriin liittyen. Se tunne kun huomaa, että on paljon muita, jotka ajattelevat samalla tavalla. Tein ensimmäisen versioni kun sain tuon Business Model Generation -kirjan ystäväni puolisolta muutama vuosi sitten. Julkaisin tekemäni mallin 12.2.2016
  17. Juniori on tavannut kamujaan ahkerasti.
  18. Nautimme jäätelöstä pitkästä aikaa. 
  19. Keittiö saatu maalattua. Tuli todella hieno, vaikka itse sanonkin.
  20. Lottovoittoa ei ole näkynyt, mutta kävin asuntonäytössä junnun kanssa. Junnu olisi ollut heti valmis muuttamaan. 
  21. Viikon sisäpiirivitsi: Kukolle oma kanala. Ja ruoaksi kaikki tähteet.
  22. Graavattu lohta. Mitä saa oikeastaan edullisemmin leivälle?
  23. Hupsista. Kävijäennätyksiä rikottu Perheyrittäjyys-blogissa. Tämä kuukausi on ollut ennätyksellinen. Paras päivä tähän mennessä 1181 kävijää/päivä. Keskiarvo huitelee yli 600  päiväkävijän. Vaihteluväli on sellaiset 589-1004 kävijää/päivä. Se on hyvä määrä asiakirjoituksia julkaisevalle kanavalle. Perheyrittäjyys -blogi on aloitettu vuonna  2006. (Eri alustalla). Tilastot lisäsin vuonna 2010, heti kun se oli mahdollista. Kävijämäärä on siitä lukien ylittänyt  500 000 kävijän rajan.Tätä vauhtia miljoona menee rikki nopeammin kuin voin kuvitellakaan. Uskaltaisikohan ajatella, että helmikuussa napsataa 20 000 kuukaisikävijän raja rikki reilusti?
  24. Junnun kyläilyreissuja.
  25. Kannustusosastolla oltiin innossaan, kun Assari 4 oli kuvassa YLE 2 SM-viikossa. Lähetettiin Assarille katsomoon viestiä. On tämä teknologia ihmeellistä. 
  26. Täytetyt kananmunat ja sipulikeitto veivät kielen ystävänpäivälounaalla. 
  27. Assari 3 leipoi herkullista aleksanterintorttua. Pround my girls.
  28. Ystävänpäivätervehdyksiä lähetetty ja saatu.
  29.  Mielettömän mukava viikonloppu noin kokonaisuudessaan.



    Viikon kummalliset
    1. Hupsista, kun ostaa auton käteisellä tai myy sen yksityiselle... voi joutua ongelmiin. Nostaa kerran kuukaudessa sopivaksi katsomansa summan tililtä sivuun ja säästää pöytälaatikkoon 2-3 vuotta,  sitten  menee ostamaan auton joltakin yksityiseltä... Nimittäin en itsekään myisi autoa laskulla ostajalle, vaan haluan rahat käteen. Siinä näköjään olisi selittelemistä pankin tädille mistä rahat ovat peräisin. Tosin itse kyllä tekisin kauppakirjan ja vaatisin kuitin ostoksistani, jotta voisin selvittää, mihin olen rahat hukannut ja vastaavasti myyntitilanteessa todentaisin, mistä rahat ovat peräisin. Tämä pisti silmään ja kiinnostaa, koska ajattelin myydä yhden autoistani itse ja juuri ostin auton käteisellä.  Ehkä kannattaisi aina mennä sitten tuonne pankin tiskille ottamaan maksu vastaan, jotta samalla välttyy väärennöksiltä. Pointtini kuitenkin on, että on outoa, että heti epäillään rikolliseksi, jos on käteistä.


    Lähetetty Windows Phonesta

    Kommentit