Lähialuematkailua


Peräseinäjoki on n. 100 kilometrin matkan päästä Vaasasta. Siellä on Kalajärvi -niminen paikka, jossa on karavaanialue, grillipaikkoja, mökkejä vuokrattavana, järvi, minigolfrata ja kaikkea muuta. 

Törmäsimme junnun kanssa työkaveriini grillipaikalla, joka oli siellä miehensä kanssa kävelemässä lenkkiä järven ympäri.

Junnu ui, pelasi minigolffia ja söi kasan pihvejä. Pari possun ulkofiléestä grillattua pihviä  ja pari broilerin minuuttipihviä.


Maustoin pihvit itse. Possu sai pinnalleen hieman paprikajauhetta, valkopippuria sekä suolaa ja öljyä.
Broilerin minuuttipihvit marinoin curryn, valkosipulin, pippurisekoituksen, provence-mausetesekoituksen, hunajan ja suolan kera. Tietenkin tippa öljyä, jotta mausteet tarttuvat kunnolla lihan pintaan.


Kalajärvi on ihan kiva paikka, mutta jotenkin näistä peräkylän paikoista jää vähän sellainen vaillinainen olo. Vesiliukumäki ei ollut toiminnassa. Golfradan vesilaitteet eivät olleet toiminnassa jne. Näitä erilaisia matkailupaikkoja lähdetään tekemään turistimassat silmissä kiiluen ja todellisuus on sitten se, että rahat lopuu, kun golffiakaan ei käy pelaamassa kuin muutama ihminen päivänä aikana.

Resurssit hiipuvat ja kun palvelutarjontaa supistetaan ja sen sellaista, niin kohta sitten saa laittaa lapun luukulle.

Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit