Kierros mökillä jatkuu


Makuuhuoneessa oli muutamia kaappeja, jotka "saattavat" muuttaa jonnekin muualle. Tapetit lähtevät kävelemään vauhdilla. Fairy+vesi on muuten oikeasti ihan parasta tapetinliotusainetta.


Tässä takka vähän toisesta suunnasta. Siinä on myös leivinuuni, jonka toimintakunnosta myyjillä ei ollut käsitystä. Täytyy kysyä nuohoojalta, uskaltaako sitä kokeilla.


Keittiönurkkaus. Kaapistot ovat aika uudet ja onneksi väri on neutraali. Ongelmana on tuo kulmakaappi. Se on niin syvä, että sinne mahtuu tällainen aikuinen nainen ihan näppärästi. Täytyy kehitellä jotakin järkevää sen sisuksiin, jotta sitä voi hyödyntää.


Mökillä oli huikea pölykapselikokoelma. Tekokukkien ohella otin jokaisen pölykapselin irti rakennuksien seinistä. Minulle ei ihan avautunut, että mikä pointti näillä oli, mutta niitä oli oikeasti aivan jäätävän paljon.


Puuvaja on tilava. Työkaluvaja ei oikeastaan häviä sille yhtään. Täytyy vain laittaa ne kaikki omannäköiseen järjestykseen. Puuvajaan täytyy laittaa tuuletusaukko, sanoin vierasmajaan, työkaluvajaan ja kotaan. En ymmärrä tätä nykyrakentamista, että miksi tuuletus unohdetaan.  Se on tärkeä asia.

Tien varrella on "maitolaituri". Sinne laitan syksyllä pari ihanaa kynttilälyhtyä. Näin kesällä siellä voi mainiosti pitää kukkia lasipurkissa tai ruukussa.


Terassilla oli pöytä ja tuolit ja penkki sekä pikkupöytä. Tähän haluan oikein pitkän pöydän, johon mahtuu istumaan 12-14 henkilöä. Tuolit minulla on jo. Kävin lauantaina vähän Askossa ostoksilla.  Tuolit olivat reilussa alennuksessa, joten ostin runsaasti. Tuolin hinta normaalisti 149 €/kpl, nyt  49 €/kpl.

https://www.asko.fi/tuotekuvat/lahi/classic_tuoli_saatotuoli.png


Kuva : Asko. https://www.asko.fi/tuotekuvat/lahi/classic_tuoli_saatotuoli.png

Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

  1. Miten siinä mainoksessa lauletankaan. Puuhama on paras paikka...........

    VastaaPoista
  2. =D kyllä. Puuhamaa tuntuu nyt todellakin parhaalta paikalta.
    Irtain tuli mukana, joten selviteltävää on aika paljon....

    VastaaPoista

Lähetä kommentti