Ohjelmassa lenkkeilyä ja irtiottoja


Hau!

Terveiset metsästä!


Menin ihan mutkalle ja solmuun ja rullalle ja ties mitä, kun pääsin metsään taas!


Tuoksuttelin kaikkea ympärillä olevaa...

Assari ei ole kuitenkaan tajunnut kunnolla yhtä asiaa: minä olen paimenkoira EN noutaja.


Olkoon menneeksi. Jaksan hakea kepin muutaman kerran.... kun assari oikein kauniisti pyytää.

 Erityisesti pidän siitä, että saan taistella kepistä. Ah. Se on niin kivaa!

Kyllä mä sitä keppiä voin vähän kuskata takaisinkin. Ihan vähän, mutta noutajaksi en ryhdy, sen mä olen päättänyt.


Hmmm... no, ehkä tämä on pakko tunnustaa. Tänään taisin tehdä jotakin sellaista, mistä täti ei tykännyt yhtään. Minä nimittäin murahdin oikein kunnolla mainospostinjakajalle. Postelijoonin (tavallisen) olen antanut olla tähän saakka ihan rauhassa, mutta tänään tuli sitten mainoksia ja se jakaja kuhnasi tuolla oven takana liian kauan. Mulla meni hermo. Luulin nimittäin, että se tyyppi yrittää tulla tänne tädin luukkuun ja sitähän mä en ollenkaan hyväksy.

Täti sanoi, että nyt se on Elsa niin, että meidän lähtölaskenta on alkanut. Sitten täti meni Etuoveen. En osaa selittää tarkemmin, mikä se Etuovi oikein on, mutta ilmeisesti joku ihmisten juttu, jonne ilmoittaudutaan välittömästi, jos koira vähän haukkuu postinjakajalle. Ihmiset ovat outoja. Postinjakajan työn luontoisetuihin kuuluvat koirat.

Täti ei siis ilahtunut yhtään mun murahteluistani. Se oli Etuovessa aika kauan ja sitten se sanoi, että ei ole yhtään iloinen, sillä Etuovesta ei löydy yhtään mitään sopivaa tädin kukkarolle.  Kummallinen kukkaro tädillä. Ilmeisesti täti ei ole osannut ostaa hyvää kukkaroa, kun se ei ole kerran yhtään sopiva sille. Mun täytyy auttaa sitä paremman kukkaron hankinnassa.


Terveisin

Elsa
paimenkoiraLähetetty Windows Phonesta

Kommentit

  1. Ai sä ootkin ärhäkkää sorttia jä mä kun luulin ulkonäön perusteella, että lutunen :)

    VastaaPoista
  2. Minusta täti voisi ottaa asian esille naapureiden kanssa ja kertoa että kerrostalossa nyt vaan kuuluu kaikenlaisia elämän ääniä. Varoitus tunkeilijoiden, kuten postin jakajan uhatessa on osa elämää, kunhan et liiaksi ylly ihailemaan omaa ääntäsi. Postinjakajan työhön murina taas kuuluu luontaisetuna, onhan siinä ovi välissä. Kyllähän lapsistakin ääntä lähtee, miksei sitten talon vahdista? Paljon pahempi haitta ovat riitelevät aikuiset.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti